B brousse Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 541 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #11 Game Bar, Microsoft'a ait bir uygulama ve ekran kaydı alabilme özelliğine sahip. Doping Hafıza, ders videolarının kaydedilmesini istemediği için ekran kaydı alabilen uygulamaları engelliyor.
Game Bar, Microsoft'a ait bir uygulama ve ekran kaydı alabilme özelliğine sahip. Doping Hafıza, ders videolarının kaydedilmesini istemediği için ekran kaydı alabilen uygulamaları engelliyor.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Eylül 2023 #12 OptimyX dedi: Ben almadım bir ekran kaydı. Yanlışlıkla mı oldu acaba? Genişletmek için tıkla... Doping Hafıza sen ekranı kaydetme diye otomatik olarak tespit ediyor ki çalma. Metro1234 dedi: Hocam virüse benziyor görev yöneticisinde GameBar.exe diye bir program çalışıyormu diye bakın. Genişletmek için tıkla... Hayır virüs değil otomatik olarak cihazına yükleniyor. Windows + G yapınca açılıyor.
OptimyX dedi: Ben almadım bir ekran kaydı. Yanlışlıkla mı oldu acaba? Genişletmek için tıkla... Doping Hafıza sen ekranı kaydetme diye otomatik olarak tespit ediyor ki çalma. Metro1234 dedi: Hocam virüse benziyor görev yöneticisinde GameBar.exe diye bir program çalışıyormu diye bakın. Genişletmek için tıkla... Hayır virüs değil otomatik olarak cihazına yükleniyor. Windows + G yapınca açılıyor.
OptimyX Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 805 Çözümler 2 16 Eylül 2023 #13 Metro1234 dedi: Hocam virüse benziyor görev yöneticisinde GameBar.exe diye bir program çalışıyormu diye bakın. Genişletmek için tıkla... İşlemler bölümünde herhangi bir uygulama çalışmıyor GameBar adı ile. sukuterkopke dedi: Doping Hafıza sen ekranı kaydetme diye otomatik olarak tespit ediyor ki çalma. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl açılıyor bu kendiliğinden mi? Ben mi yanlışlıkla bastım?
Metro1234 dedi: Hocam virüse benziyor görev yöneticisinde GameBar.exe diye bir program çalışıyormu diye bakın. Genişletmek için tıkla... İşlemler bölümünde herhangi bir uygulama çalışmıyor GameBar adı ile. sukuterkopke dedi: Doping Hafıza sen ekranı kaydetme diye otomatik olarak tespit ediyor ki çalma. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl açılıyor bu kendiliğinden mi? Ben mi yanlışlıkla bastım?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Eylül 2023 #14 OptimyX dedi: İşlemler bölümünde herhangi bir uygulama çalışmıyor GameBar adı ile. Genişletmek için tıkla... GameBar.exe'nin dosya konumuna girip oradaki her şeyi silin.
OptimyX dedi: İşlemler bölümünde herhangi bir uygulama çalışmıyor GameBar adı ile. Genişletmek için tıkla... GameBar.exe'nin dosya konumuna girip oradaki her şeyi silin.
D diocletian Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 577 Çözümler 1 16 Eylül 2023 #15 OptimyX dedi: İşlemler bölümünde herhangi bir uygulama çalışmıyor gamebar adı ile. Peki nasıl açılıyor bu kendiliğinden mi? Ben mi yanlışlıkla bastım? Genişletmek için tıkla... Hocam fazla mı paranoyaksınız
OptimyX dedi: İşlemler bölümünde herhangi bir uygulama çalışmıyor gamebar adı ile. Peki nasıl açılıyor bu kendiliğinden mi? Ben mi yanlışlıkla bastım? Genişletmek için tıkla... Hocam fazla mı paranoyaksınız
Metro1234 Decipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 1.270 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp g6 ProBook Samsung Galaxy J7 Prime Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #16 sukuterkopke dedi: Hayır virüs değil otomatik olarak cihazına yükleniyor. Windows + G yapınca açılıyor. Genişletmek için tıkla... Bende biliyorum ama yanlış hatırlamıyorsam onun adı Xbox game bar Game bar.exe değil o yüzden sordum.
sukuterkopke dedi: Hayır virüs değil otomatik olarak cihazına yükleniyor. Windows + G yapınca açılıyor. Genişletmek için tıkla... Bende biliyorum ama yanlış hatırlamıyorsam onun adı Xbox game bar Game bar.exe değil o yüzden sordum.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Eylül 2023 #17 OptimyX dedi: Peki nasıl açılıyor bu kendiliğinden mi? Ben mi yanlışlıkla bastım? Genişletmek için tıkla... Kendiliğinden. Doping Hafıza'nın kendi sistemi o. Metro1234 dedi: Bende biliyorum ama yanlış hatırlamıyorsam onun adı Xbox game bar Game bar.exe değil o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... GameBar.exe
OptimyX dedi: Peki nasıl açılıyor bu kendiliğinden mi? Ben mi yanlışlıkla bastım? Genişletmek için tıkla... Kendiliğinden. Doping Hafıza'nın kendi sistemi o. Metro1234 dedi: Bende biliyorum ama yanlış hatırlamıyorsam onun adı Xbox game bar Game bar.exe değil o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... GameBar.exe
OptimyX Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 805 Çözümler 2 16 Eylül 2023 #18 sukuterkopke dedi: GameBar.exe'nin dosya konumuna girip oradaki her şeyi silin. Genişletmek için tıkla... nasıl yapacağımı anlatır mısınız? Uygulamayı bilmediğim için dosya konumunu açamıyorum.
sukuterkopke dedi: GameBar.exe'nin dosya konumuna girip oradaki her şeyi silin. Genişletmek için tıkla... nasıl yapacağımı anlatır mısınız? Uygulamayı bilmediğim için dosya konumunu açamıyorum.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Eylül 2023 #19 OptimyX dedi: nasıl yapacağımı anlatır mısınız? Uygulamayı bilmediğim için dosya konumunu açamıyorum. Genişletmek için tıkla...
OptimyX dedi: nasıl yapacağımı anlatır mısınız? Uygulamayı bilmediğim için dosya konumunu açamıyorum. Genişletmek için tıkla...
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 16 Eylül 2023 #20 OptimyX dedi: nasıl yapacağımı anlatır mısınız? Uygulamayı bilmediğim için dosya konumunu açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden gamebar.exe'i kapatabilirsiniz. Silmenize gerek yok.
OptimyX dedi: nasıl yapacağımı anlatır mısınız? Uygulamayı bilmediğim için dosya konumunu açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden gamebar.exe'i kapatabilirsiniz. Silmenize gerek yok.