GameBooster 23.8'' GB-2420CF alınır mı?

VA panel alınmaz oyun oynayacaksanız.
VA panel alınmaz derken? IPS var tamam da bütçesi düşükse ve curved istiyorsa IPS panelli düzgün cihaz yok ki. Ona bakarsan IPS'te alınmaz. OLED al. 75Hz IPS yerine 144Hz VA öneririm. Ayrıca 'oyun oynayacaksanız' demişsin. Hangi oyun? Hikayeli mi rekabetçi mi? Rekabetçi oyunlar için TN panel bile alınır.

VA panel alınmaz derken? IPS var tamam da bütçesi düşükse ve Curved istiyorsa IPS panelli düzgün cihaz yok ki. Ona bakarsan IPS'te alınmaz. OLED al. 75Hz IPS yerine 144Hz VA öneririm. Ayrıca 'oyun oynayacaksanız' demişsin. Hangi oyun? Hikayeli mi rekabetçi mi? Rekabetçi oyunlar için TN panel bile alınır.

Ghosting durumu yaşamak istiyorsanız siz VA panel alabilirsiniz TN panel alıp iğrenç renklerine katlanmayı da tercih edebilirsiniz.

Ghosting durumu yaşamak istiyorsanız siz VA panel alabilirsiniz TN panel alıp iğrenç renklerine katlanmayı da tercih edebilirsiniz.

Arkadaşın bütçe 3500 TL ise 144 Hz VA panelde yok zaten adamakıllı. 75 Hz VA panel alınabilir, ghosting durumuda yaşamaz. 120+ Hz için IPS panel önerimdir çünkü VA paneller 120+ Hz değerinden sonra ghosting yaşıyorlar. Yapısı nedeniyle tepkime süreleri yeteriz kalıyor yanıt süresi güzel VA cebimize göre bulmak zor. TN ise sadece hardcore rekabetçi oyun oynayanlar için güzel. Piyasada az da olsa güzel ghosting yapmayan VA paneller olduğu için VA alınmaz yanlış bir düşüncedir her panelin kendine ait üretim amacı var aslında. TN panel bile soluk renklerine rağmen bilinen en eski LCD panel tipi olmasını söylemiyorum bile.

Arkadaşın bütçe 3500 TL ise 144 Hz VA panelde yok zaten adamakıllı. 75 Hz VA panel alınabilir, ghosting durumuda yaşamaz. 120+ Hz için IPS panel önerimdir çünkü VA paneller 120+ Hz değerinden sonra ghosting yaşıyorlar. Yapısı nedeniyle tepkime süreleri yeteriz kalıyor yanıt süresi güzel VA cebimize göre bulmak zor. TN ise sadece hardcore rekabetçi oyun oynayanlar için güzel. Piyasada az da olsa güzel ghosting yapmayan VA paneller olduğu için VA alınmaz yanlış bir düşüncedir her panelin kendine ait üretim amacı var aslında. TN panel bile soluk renklerine rağmen bilinen en eski LCD panel tipi olmasını söylemiyorum bile.

VA panelin iyi olanları pahalı ucuz VA panellerden hayır beklenmez VA panel oyun için o kadar da uygun değildir ve zaten oyun oynayacaksınız yazdım.

VA panelin iyi olanları pahalı ucuz VA panellerden hayır beklenmez VA panel oyun için o kadar da uygun değildir ve zaten oyun oynayacaksınız yazdım.

75 VA alan biri ghosting yaşamayacaksa bu arkadaş neden oyun oynamasın ki? Bunun neresi oyun oynamaya uygun değil? Bana bunu açıkla konuyu kapatalım. 120+ Hz VA paneller için dediğin kısmen doğru ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı