Gamebooster GB-2428ff alınır mı?

Genel olarak kasanın kalitesi düşük geldi.

Düşük kalitede zaten. Buyur aynı kasanın kullanıldığı birkaç fason markanın monitörü.

Klasik Game booster kalitesi işte.

Ben hala alınmaması ve önerilmemesi taraftarıyım. O monitörü alacağıma AOC spu/bk,HP Omen 25i, G24F2 veya Dell G2422HS alırdım. Arada atladığım bazı monitörler de var ama uzun uzun modellerin hepsini yazmanın da anlamı yok.

Neden alınmaması gerektiğine dair gerekli teknik açıklamalar konu içinde mevcut. Hala hoşuna gitti ise söyleyecek sözüm yok sağlıkla kullan hocam.

Son düzenleme:

MPRT modunu açınca parlaklık düşmesinin sebebi monitör içindeki ışıkları kapatıyor 1 ms moduna geçıyor.

MPRT modunu açınca parlaklık düşmesinin sebebi monitör içindeki ışıkları kapatıyor 1 ms moduna geçıyor.

Hocam kafadan zorun mu var? bana sabahtandır emoji spamlıyorsun.

Bir durum varsa söyle gecelere kadar uğraşırız birbirimizle. Sorun yok benim açımdan.

Son düzenleme:
Genel olarak çoğu monitörde mi böyle yoksa bunda mı? Bir de herhangi bir çözümü var mı?

1ms moduna menüden geçirilen monitörlerin hepsinde böyle benim aocdada boyleydı bu arada renk modunu FPS yaparsanız aşırı canlı oluyor renkler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…