GameBooster GB-277GCF alınır mı?

Tip olarak aynı, bu monitörde HDMI 2.0 desteği olsaydı 144 Hz alabilirdiniz ancak, DP olmadan abilir misiniz bilemiyorum.

F/P monitörü :D.
Sizde varmıydı bu monitör
Tip olarak aynı, bu monitörde HDMI 2.0 desteği olsaydı 144 Hz alabilirdiniz ancak, DP olmadan abilir misiniz bilemiyorum.

F/P monitörü :D.
27 inç monitöre niye 1080p çozunurluķ tavsiye etmiyorsunuz

Sizde var mıydı bu monitör?

27 inç monitöre niye 1080P çözünürlük tavsiye etmiyorsunuz?
Evet, bizzat kendim kullanıyorum. Ben 27 inç 1080P kullanan arkadaşlarım oldu, bu monitörü 1080P de de kullanabilirsiniz. Kimisi beğeniyor, kimisi beğenmiyor. Daha önce de Samsung monitör kullandığım için bu monitörü tercih ettim. Bu arada, oyunlarda 2K'da FPS düşebilir, normal. Oyunlarda görüntü ayarlarından 1080P seçebilirsiniz. Yalnız sanırım benim ekran kartımda sorun var. Freesync'de bazı oyunlarda dalgalanma yaşıyorum. Film izlerken rahat bir monitör. Ekran kartım sıkıntılı olmasaydı iyiydi tabii.

Evet, bizzat kendim kullanıyorum. Ben 27 inç 1080P kullanan arkadaşlarım oldu, bu monitörü 1080P de de kullanabilirsiniz. Kimisi beğeniyor, kimisi beğenmiyor. Daha önce de Samsung monitör kullandığım için bu monitörü tercih ettim. Bu arada, oyunlarda 2K'da FPS düşebilir, normal. Oyunlarda görüntü ayarlarından 1080P seçebilirsiniz. Yalnız sanırım benim ekran kartımda sorun var. Freesync'de bazı oyunlarda dalgalanma yaşıyorum. Film izlerken rahat bir monitör. Ekran kartım sıkıntılı olmasaydı iyiydi
Bu içerisinden çıkan hdmı ile 144 hz alamayacakmıyım.Alamaycaksam bu nekadar düşer hz 2000 lira verip 60 hz almak istemiyorum

2K çk pahalı ya ilk böyle ucuz giriş bir şey aldıktan sonra değiştiririm diye düşünüyorum.
O ekran kartıyla öyle bir monitör kullanırsanız şahsi görüşüm monitör boşa gider. En verimli performans 2k'da sağlanıyor. Mesela GTA 5'te 1080p kullanırsan yeterince verim alamazsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı