Gamebooster JBST-GBG3030B nasıldır?

habib gürkan

Decapat
Sinerji sitesinde 4000 TL'ye iyi sistem buldum ama kasası Gamebooster JBST-GBG3030B 600W 80+ kasa kullanılıyor, bu kasa nasıldır?
Sistem:
  • Ryzen 5 2600
  • Gigabyte B450M S2H
  • Adata 8 GB 3000 MHz RAM
  • Sapphire RX590 Nitro 8 GB
  • 240 GB Adata SU630 SSD
  • WD Blue 1 TB HDD
Kasa PSU'lu ve Gamebooster marka. Sistem 4100 TL. Kasa mesh, 4 fanlı ama PSU'nun markasını bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İmkanınız varsa kasa, PSU ve ekran kartını 1660 Ti ile değiştirin. O anakartla SSD'den şikayeti olanlar da vardı. Geriye bir şey kalmadı gerçi :D Yani başka bir sisteme bakın bence çünkü yükseltme opsiyonuda yokmuş sitede. En azından 1660 Tİ ile gelmiş olsa o kasa güzel ama fiyatıda 4600 olur o zaman muhtemelen.

İlla bunu alacam diyorsan şu sistem daha iyi
Fiyatına göre iyi demek istedim yani. RX 590 a yükseltip HDD ekleyince 4000 TL' den az oluyor ? Kasayıda CM MB501 L ile değiştir mümkünse 16 GB RAM seç. Fiyat 4456 TL'ye yükseliyor. Ona göre ayar verirsin.

Son düzenleme:
Opsiyonlarınız arasına bu sistmeleri de ekleyebilirsiniz hem bunlarda yükseltme imkanı da var:

Ben zaten 29 kasim da alicam kesin dadg2 p1.5 gibi benzeri sistem alıcam. ama yazdigim sistem iclerinde en uygunu kasada mesh izgara oldugundan biran düşündüm adata ssd su serisi çok kötüleyende var ama hic sorun çikarmadan kullananda çok. anakart o.c. yapmayan icin en iyiler arasinda f/p.o yüzden ssd anakartı alcagim sistemde hepsinde ayni yapıcam gamebooster kasa sorun etmez ama psu markasi yazmadigından nasıldir diye bilgi almak istedim neticede corsair colormaster psularida fsp xpg atx markalari yapiyor.
Ben zaten alicagim sistem ekrankartini rx590 gtx1660ti gibi alicam onun altindaki ekran kartları almamayı planliyorum
Toplam 5000 tl param var kasa ve monitor için 29 kasımda almayı planliyorun 200-300 daha ucuz olsa daha iyisini alirım diye düşündüm şimdikilerden.

Son düzenleme:
Parami dolar yapmayi düşünmuyorum şuanki kurla alsam 6 olursa 170 lira kar oluyor ama düserse malesef bizim piyasa fazla pc fiyatlarıni düşürmüyor öyle bir piyasamız var malesef.çıkarken çıkiyor fiyat inerken iniyor ama oncekinden gene pahalı oluyor.

GameBooster kaliteli, kendini kanıtlamış bir marka değil. Ürünleri de fazla kaliteli bir şey değil. Kasa hadi yine önü ızgara olduğu için hava akışı aşırı problem olmaz fakat PSU'ya gram güvenesim gelmiyor açıkçası. İsterseniz bir de şu PC'yi inceleyin, fiyat açısından sağlam duruyor: Teknobiyotik P1,5 AMD Ryzen 5 2600X 3.6GHz, GTX1660TI 6GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyun Bilgisayarı

Boş kasa olarak düşünürsek bahsi geçen kasa iyi midir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı