Gamebooster monitör alınır mı?

Bütçe
4500-5500
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI A520M-A PRO
AMD Ryzen 5 5600
MSI RTX 4060 OC Ventus 2X Black
Lexar Thor 8GB x 2
Lexar LNM610 PRO 1TB
Enermax StarryFort SF60
Monitör
Gamebooster GB-2717FF

27" olduğu için almak istiyorum ama game booster alınmaz gibi eleştiriler de gördüm. Uzun süre kullanmam lazım. Oyun için kullanacağım.

Bunun yerine önerileriniz neler?

27" olduğu için almak istiyorum ama game booster alınmaz gibi eleştiriler de gördüm. Uzun süre kullanmam lazım. Oyun için kullanacağım.

Genellikle ne tür oyunlar oynuyorsun?

Masanız sallanıyor mu ya da alanınız küçük mü çünkü onun ayakları aşırı ince benim monitörüm onun için kırılmştı.

2K fiyt artarsan MSI alman daha iyi ancak fiyat kısılıyorsa seni Game Booster alabilirsin. Alacağın modelin incelemelerine yine de internette bir bak çünkü kötü bir model olabilir, iyiyse al kral.

Masanız sallanıyor mu ya da alanınız küçük mü çünkü onun ayakları aşırı ince benim monitörüm onun için kırılmştı.

Masada sallantı var ama küçük değil.

Uzun ömürlü kullanacaksanız DELL ve MSI biraz daha iyi diğer markalara göre. Tabii ki bir fiyat farkı olacka ama o fiyat farkını göze almanız sizi zarardan çok kara geçirecektir uzun vadede. IPS bir panel tercih edil hikayeli oyunlar oynayacaksanız. Curved tavsiye etmiyorum o nedenle VA panel olduğu için. Renkler iki panelde çok farkediyor. IPS gerçeğe daha yakındır. 144 HZ bile yetecektir size.

2K fiyt artarsan MSI alman daha iyi ancak fiyat kısılıyorsa seni Game Booster alabilirsin. Alacağın modelin incelemelerine yine de internette bir bak çünkü kötü bir model olabilir, iyiyse al kral.
24" Asusla bunun arasında kaldım. Birkaç ürün incelemesi izleyeceğim.

Hikayeli oyunlar oynuyorum çoğunlukla. Arada bir de Valorant girerim.

Bu modele bakabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı