Gamebooster PSU'ya RX 5700 ve R5 2600 Nasıl takılır?

Hydro 600W modelinde 1 adet 4+4 CPU, 4 adet de 6+2 PCI-E kablosu mevcut. 700W olanında ise ya aynıdır ya da CPU hariç diğer kablolar daha fazladır.

Sorduğun İtopya'da satılan FSP güç kaynağı biraz eski, almanı önermem. Ayrıca İtopya satıyorsa komple uzak durmak lazım.

Ayrıca İnventus'da FSP Hydro 600W indirime girmiş, kaçırma. Diğer yerler 2 yıl garanti verirken İnventus olması gerektiği gibi 5 yıl garanti veriyor.
İtopya aslında güzel bir firma neden öyle dediniz ki ? Merakımdan soruyorum sadece.

İtopya aslında güzel bir firma neden öyle dediniz ki ? Merakımdan soruyorum sadece.
Forumda biraz araştırırsanız İtopya hakkında tonla şikayet olduğunu görürsünüz. Ürünü sattıktan sonra hiç ilgilenmiyorlar, iade taleplerine cevap vermiyorlar, müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor...

Hydro 600W modelinde 1 adet 4+4 CPU, 4 adet de 6+2 PCI-E kablosu mevcut. 700W olanında ise ya aynıdır ya da CPU hariç diğer kablolar daha fazladır.

Sorduğun İtopya'da satılan FSP güç kaynağı biraz eski, almanı önermem. Ayrıca İtopya satıyorsa komple uzak durmak lazım.

Ayrıca İnventus'da FSP Hydro 600W indirime girmiş, kaçırma. Diğer yerler 2 yıl garanti verirken İnventus olması gerektiği gibi 5 yıl garanti veriyor.
Dediğiniz ürünü aldım gayet güzel ve yeterli yardımlarınız için teşekkür ediyorum ufak da olsa biraz ses geliyor ama kulaklığı taktığım zaman kendi sesimi bile zor duyuyorum sağolun geri dönüşleriniz için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı