GameEkstra.com Güvenilir Mi?

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar bu site güvenilir mi ? Klavye + Mouse set almak istiyorum fakat internet üzerinden pek siparişim olmadı. Sipariş eden var mı aranızda ve güvenilir mi sizce ?

Fiyatları normal, normal olmayan başka kazık yerlerin daha pahalıya satıyor olması.

Mesela CM'nin bir klavye seti var. Konu açmıştım. HepsiBurada da 211 lira iken gameekstra da indirimli fiyat 140 TL gözüküyor. Bu indirimli fiyat satın alınmadığı için mi? elden çıksın diye mi ? Yoksa bir sıkıntısı mı var ?

Mesela CM'nin bir klavye seti var. Konu açmıştım. HepsiBurada da 211 lira iken gameekstra da indirimli fiyat 140 TL gözüküyor. Bu indirimli fiyat satın alınmadığı için mi? elden çıksın diye mi ? Yoksa bir sıkıntısı mı var ?
Sorunlu olacağını sanmıyorum. Satılmadığı için olabilir.

Sorunlu olacağını sanmıyorum. Satılmadığı için olabilir.

Siz kapıda mı ödeme yapmıştınız ? Kargoyu teslim alıp, kontrol ettikten sonra ücretini verebiliyor muyuz yoksa kargoya bağlı bir şey mi bu ? Birde bu kapıda ödeme tam olarak nasıl oluyor? Kargo geliyor 140 lirayı kargocuya mı veriyoruz?

Kapıda ödeme var mı bilmiyorum. Ben kredi kartı ile ödemiştim. Gelen ürünü kargoyu getiren kişinin önünde açıp inceleyebilirsiniz. Bir hasar veya bir sorun olduğunda tutanak tutup gameekstra üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Sorun sizin kullanımınızda olmadığı sürece geri değişim olur.

Kapıda ödeme var mı bilmiyorum. Ben kredi kartı ile ödemiştim. Gelen ürünü kargoyu getiren kişinin önünde açıp inceleyebilirsiniz. Bir hasar veya bir sorun olduğunda tutanak tutup gameekstra üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Sorun sizin kullanımınızda olmadığı sürece geri değişim olur.
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı