Gameekstra ile yaşadığım sorun

Umarım tüketici hakem heyetine işim düşmez. 6 ay sonra gelen para iadesi kötü olmuş. Ama en azından hakkınızı almışsınız. Monitörde sorun yaşadıktan sonra işlemci ve kulaklık alışverişi için ayni işletmeyi tercih etmeniz mantıksız olsada bu gibi şikayetler firmaların gerçek yüzünü görmemizi sağlıyor. Ben TurkNet Müşteri desteklerine işim düşmeden önce aldığım hizmetten rahatsız değildim. Firmanın gerçek yüzünü sorun yaşayınca anladım.

Orada çalışan sonradan işten çıkaralan arkadaşa güvenmiştim. Dürüst olduğu için çıkardılar sanırım. Bir daha asla...
Kardeşim bende ordan kasa aldım ve garanti durumu filan oldu gayet iyide ilgilendiler benle 15 gün sürmedi teknik servisten bana gelmesi ama yaşadığın sorun gerçekten uzun ve seni uğraştırmış, hakkını sonuna kadar aramanı da taktir ettim....

14 gün içinde iade etmek zorunda iade iste bak sana nasıl davranıyorlar. :)
Geçen sene bende XL2411 modeli almıştım. İçinde display port kablosu yoktu. Alırken var demişlerdi orda test yaptırırken kablo olmadığını gördüm. Mini pc kullandığım için başka girişide yoktu. Biraz bağırınca ücretsiz display port kablosu vermişlerdi. Vermemiş olsalardı ürünü almadan bırakıcaktım.

O modelin içinde o kablo çıkmıyor fakat ben sitelerinden XL2411Z almıştım. Gelen model tamam yeni model XL2411 modeldi ama zowie adı altında geldi. Aradım konuştum, bir farklarının olmadığını söylediler. Sonuçta farkı girişleri ben girişleri için almıştım. Mağazaya gidip Arda Bey ile konuştuğumda bana gülerek böyle daha çok satılıyor demesini hala unutamadım.
Teknoloji şans işi diyeceğim ama senin ki ötesine ulaşmış. 4 5 yılda Gameekstra'dan 11. alışverişimi daha yeni yaptım sıfır kusurlu ürün ve sıfır sorunla ilerliyorum. Çok fazla satış sonrası yaşanan durumlarla alakalı şikayet okudum ama başıma gelmediği için ne desem yalan olur. Geçmiş olsun bu arada.

Başına gelmeden bilemezsin. Satış sonrası destek 0. Bunlara para kazandırmak bizim hatamız.

i7 7700 alacaktim bir ara burdan kasami goturdum biraktim, geldigimde kasama i7 6700 takmislardi. Sordugumda ikisininde performansi ayni bir sorun olmayacagi soylenmisti.

Oha! Aynısını bana yıllar önce Casper yapmıştı. Bilgisayarımdaki 64 MB RAM'in 32 MB'ını sökmüşlerdi. Bu nasıl yüzsüzlüktür ya.

Bu sitede 5 liraya asusun bir oyuncu faresi vardı. Geçen hafta %99 indirime girmiş ve 5 lira olmuştu. Stoklar tükenip alamadım diye çok üzülmüştüm. Sanırım şuan iyi ki almamışım diye dua ediyorum. Sizin dışınızda da birçok tanıdığım kişi bu siteden yaptıkları alışveriş sonrasında memnun kalmadıklarını söylemişlerdi. Bir de sizden duyunca o fareyi iyi ki almamışım diye dua ediyorum.

Bedava verseler yine almam bu siteden ürün. Söylediklerime inanabilirsin. Konuyu açmadan önce çok düşündüm ama bunlara para kazandırılmaması piyasada barındırılmaması kararını aldım.
Yaşadığınız durum çok kötü gerçekten böyle insanlara esnaf deniyor. Teknolojiyi esnaftan değil doğru yerden almak gerekli bana soracak olursanız. Bizi ucuza iten sistem yüzünden insanlar parası ile mağdur duruma düşüyor.

Piyasadan ucuza veriyorlar nasılsa aynı ürün diyip alıyoruz. Ben bu işte bu hile olduğunu düşünüyorum. Hem ucuz hem bozuk. İnanilmaz.
Bence Şikayetvar'a da konu açmadıysan aç, satış sonrası için biraz silkelenip kendilerine gelmeleri gerek.

Yüzlerine söyledim utanmadılar açsam ne olacak. :) Satana kadar ilgi tavan sattıktan sonra kimse ilgilenmiyor dedim. Ürün sıkıntılı biz ne yapalım diyorlar. Müşterine önem ver, ilgilen iade yapmasan bile güzel konuşma bir çaba. Benle mağazanın içinde sahibi dalga geçti ya. :) Monitörlerde Response Time ayarı var diyorum monitörde öyle ayar olamaz paneline nasıl müdahale ediceksin diyor alaylı bir şekilde.
Hakkınızı almışsınız sonunda gerçekten satış sonrası rezil bir mağaza. Anlamadığım şey ise İ7 7700 yerine İ7 6700 takmaları. Utanmassan içinde ki DDR4 parçaları al DDR3 parçaları tak sonra İ7 3770'i yapıştır aynı performansta sıkıntı olmaz de.

Technopat sayesinde hangi parça ne işe yarar kasa nasıl toplanır öğrendik çok şükür. Anlamasak daha çok geçirirlerdi bize. :)

Teşekkür ederim Allah kimseye yaşatmasın. 10 yıl yaşlandım sayelerinde.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Paylaştığınız için saolun Türkiye'de maalesef satış sonrası destek tamamiyle şans işi olmuş yazık...

Valla firmaların bunu görüp artık kendilerine çeki düzen vermesi gerekiyor. İşinizi iyi yapın bizde sizden alalım. Bu kadar basit.

Son düzenleme:
Öncelikle çok geçmiş olsun hocam. Paranla rezil olmuşsun resmen. Bende 5-6 kere ekipman alışverişi yapmışımdır. Bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Demek ki bizim bütün şanssızlığımız toplanıp sende patlamış. Yazdıkların korkunç hadi monitörü anladık ettikte o işlemci olayı tamamen dolandırıcılıktan başka bir şey değil.

Ne yazık ki aynı problemi yaşıyorum. Hyper X Cloud Core almıştım. Üstünden 1.5 yıl geçti garantiye gönderdim ürünün tamiri yapılamadığı için hediye çeki veriyorlar. Para iadesi için Tüketici Hakem Heyetine gönderiyorlar. Asla Gameekstra'dan alışveriş yapılmasını önermiyorum.

Bir sorum var bu arada. Hakem heyetine vermeyi düşünüyorum ancak talep türü olarak neyi seçeyim karar veremedim. "Diğer"i seçtim ancak emin olamadım. Siz neyi seçmiştiniz?

Öncelikle çok geçmiş olsun hocam. Paranla rezil olmuşsun resmen. Bende 5-6 kere ekipman alışverişi yapmışımdır. Bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Demek ki bizim bütün şanssızlığımız toplanıp sende patlamış. Yazdıkların korkunç hadi monitörü anladık ettikte o işlemci olayı tamamen dolandırıcılıktan başka bir şey değil.

Urunde problem yoksa kurtuldun varsa gecmis olsun kardesim. Insallah ugrasmazsin.
Ne yazık ki aynı problemi yaşıyorum. Hyper X Cloud Core almıştım. Üstünden 1.5 yıl geçti garantiye gönderdim ürünün tamiri yapılamadığı için hediye çeki veriyorlar. Para iadesi için Tüketici Hakem Heyetine gönderiyorlar. Asla Gameekstra'dan alışveriş yapılmasını önermiyorum.

Bir sorum var bu arada. Hakem heyetine vermeyi düşünüyorum ancak talep türü olarak neyi seçeyim karar veremedim. "Diğer"i seçtim ancak emin olamadım. Siz neyi seçmiştiniz?

Hatirlamiyorum, siz seceneklerden birini secin her turlu yardimci olacaktir heyet. Sizin gibi sorun yasayanlar varsa bence buraya yazmali insanlar bunlarin nasil insan olduklarini gorsunler.
Beyler Game Ekstra'yla surekli gorusuyorum 14 gun oldu karar verileli. Bize belge gelmedi iade yapamayiz diyip oyaliyor. Icraya basvurun dediler bu seferde. Suraya bakin parayi hala alamiyorum. :D
Hala parami alamadim, telefonlari suratima kapatiyorlar. Mailime cevap vermiyorlar. İcraya başvuracağız artik. İnanilmaz bir firma, bunun dolandırıcılıktan farki ne acaba.
Para sonunda alindi, icraya verecegiz diyince IBAN istediler. Ilgincler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı