Gamefix güvenilir mi?

Siteden bayağı bir alışveriş yaptım ve cidden aşırı güzel. Hiçbir sıkıntısı yok Ghost of Tsushima bitirdim God of War: Ragnarok aldım oynuyorum Assassin Creed Mirage alacağım kesinlikle öneririm WhatsApp'tan ulaşın 10 dk içerisinde hesap elinizde ayrıca yorum yapana hediye hesap bile veriliyor çok iyi.

Whatsapptan ulaş direkt veriliyor hocam
Sağol reis mb bannerlord almayı düşünüyorum ben de. Aile modunda kullanılıyormus zaten online oynamam ama güvenli mi diye sormak istedim. Sağol

Ben aldım pişman oldum hocam bilginize...

Neden hocam? Ben 4 satım alım yaptım ve insanlara yaymak için elimden geleni yapıyorum gayet güzel. Kartımla ilgili sıkıntı oldu deseniz, ödeme Shopier güvencesiyle. Hesap teslim edilmedi deseniz, 4 satın alımdada WhatsApp'tan ulaştıktan sonra 10 dakikadan kısa sürede teslim edildi. Hesap şifresi değiştirildi desen, hem olmuyor(1 oyun bitirdim Ghost of Tsushima)diyelim ki oldu güvence için yapılıyor WhatsApp'tan ulaşıp yeni hesap alıyorsun. Gayet güzel site hocam.

Tabii dostum arkadaşa cevap verirken tüm olası olayları saydım zaten. Güvenle satın alabilirsin.

Sağ ol reis MB Bannerlord almayı düşünüyorum ben de. Aile modunda kullanılıyormus zaten Online oynamam ama güvenli mi diye sormak istedim. Sağ ol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı