GameGaraj 3060'ı sistemle satacak

Sadece Eth mi kaziliyor sanıyorsunuz? 🤣 🤣 🤣 ETH performansının düşürülmesi diğer coinleri kazamayacagi ya da diğer coinlerden daha az performans alacağı anlamına gelmiyor maalesef. Yaptıkları harika bir şey. Başka türlü kartlsrit minigcilerden koruyamazlar.
Sadece ETH kazılmadığını zaten bende biliyorum fakat bu hareket büyük bir çoğunluğu bu karttan uzak tutacaktır.

Hem isterseniz biriyle anlaşıp, sistemin ekran kartını alıp, kalan parçaları ona satabilirsiniz. Ancak umarım bunu Miningciler akıl etmez :/

Sanırım şunu anlamıyor insanlar. Ekim-Kasım ayında RTX 3070/3080'i kaç kişi bulabildi ve mining ne durumdaydı? Stokçular alacak bu kartı arada kapabiliyorsan buyur al.

Ayrıca evet bir firma kararlarında değişiklik yapmakta özgürdür. Çoğu bu bilgiyi gizli tutar yine insanlık edip size birinci elden haber vermişler. Tekli almak isteyen başka siteye baksın satıcı bitmedi ülkede.

Ayrıca evet bir firma kararlarında değişiklik yapmakta özgürdür. Çoğu bu bilgiyi gizli tutar yine insanlık edip size birinci elden haber vermişler.

Hocam GameGaraj ucuza satan sayılı firmalardan, açıkçası benim ve birçok kişinin bu kartı almak için umudu GameGaraj'dı. Benim görüşüm bu değişikliği keşke 1-1 buçuk hafta önce duyursalardı, onun dışında GameGaraj'ı suçlamıyorum mükemmel bir firma.

Dünyanın en büyük firmalarından AMD ve NVIDIA'nın çözemediğini Üsküdar'daki 20 çalışanlı apartmanımızda çözeceğiz falan mı dedi bu firma? Kimden ne bekleyebileceği hakkında fikri yok kimsenin. :)

Hocam GameGaraj ucuza satan sayılı firmalardan, açıkçası benim ve birçok kişinin bu kartı almak için umudu GameGaraj'dı. Benim görüşüm bu değişikliği keşke 1-1 buçuk hafta önce duyursalardı, onun dışında GameGaraj'ı suçlamıyorum mükemmel bir firma.

Son güne kadar stok geliyor çeşitli firmalardan. Kimisi geç gelecektir, tahmin edilen sayı kadar gelmemiştir, piyasadaki talebe bakılıyordur vb. Firmanın önceliği para kazanmaktır bunu bir kenara yaz. Ellerinde hızlı yenilenen stok olsa bolca koyarlardı. O ekran kartlarını fahiş satsa kullanıcı dostu olmayacak, bu şekilde hazır sistem satarsa karını artırabilecek az sayıdaki kartla.

Örnek veriyorum 26'sında Gigabyte'dan sağlam stok gelir tekli satışa da koyarlar. GameGaraj ne yaparsa suçlu olacak bu durumda tüm kartları tek satsalar ve 1 dakikada tükense yine alamayanlar sallayacak firmaya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı