Güzel cihaz olduğu için? Soğutması başarılı, işlemcisi daha iyi, malzeme kalitesi güzel, mekanik klavyesi ve per-key rgbsi var. Bunlara ek olarak ekranı daha büyük. Bence yeterli sebepler, Fenix'e kötü demiyorum ancak 19.7 varken tercih edilmemeli bence.MSI üretimi bir cihaz yerine neden Monster bir cihaz tercih edelim?
Evet hocam DUAL oluyor. Ama siz alırken RAM'i 8'e düşürüp 2 tane eklemeniz gerekiyor. Yoksa DUAL olarak gelmez.Hocam 2*8 Dual Channel olmuyor mu? Bu üründe öyle yazıyor çünkü. Yoksa yanlış mı biliyorum?
Hocam şahsen ben Monster'a güvenmiyorum. 3070'li modeli için de çok iyi dendi sonra problemler çıkmaya başladı. Bana kalırsa da laptopda büyük ekran çok da iyi değil. Asıl amacı taşınması olan bir şeyin boyutunun büyük olması eksi bir şey bence. Yine de alacak arkadaş bilir ama kafası rahat olsun isterse Monster almasın derim ben.Güzel cihaz olduğu için? Soğutması başarılı, işlemcisi daha iyi, malzeme kalitesi güzel, mekanik klavyesi ve per-key rgbsi var. Bunlara ek olarak ekranı daha büyük. Bence yeterli sebepler, Fenix'e kötü demiyorum ancak 19.7 varken tercih edilmemeli bence.
19.7 başarılı cihaz şuanlık, problemi yok gibi duruyor. Boyut konusunda ise kişisellik oluyor biraz, oyunlar 15 inçte pek zevkli olmuyor kişisel tercih ancak. 3070 cihazı yeni bir cihaz, problemleri ortaya çıksın ondan sonra önerme şansım olur iyi cihazsa. Monster problemli marka haklısınız önyargı konusunda.Hocam şahsen ben Monster'a güvenmiyorum. 3070'li modeli için de çok iyi dendi sonra problemler çıkmaya başladı. Bana kalırsa da laptopda büyük ekran çok da iyi değil. Asıl amacı taşınması olan bir şeyin boyutunun büyük olması eksi bir şey bence. Yine de alacak arkadaş bilir ama kafası rahat olsun isterse Monster almasın derim ben.
Haklısınız hocam. Umarım onlar da güzel işler yaparlar. Zamanında yanlış politika izlediler bence. Servisimiz iyi falan diye reklam yaptılar ama bence önemli olan şey servis değil de cihaz kalitesi. Cihaz ne kadar kaliteli olursa o kadar az servise gidersiniz.19.7 başarılı cihaz şuanlık, problemi yok gibi duruyor. Boyut konusunda ise kişisellik oluyor biraz, oyunlar 15 inçte pek zevkli olmuyor kişisel tercih ancak. 3070 cihazı yeni bir cihaz, problemleri ortaya çıksın ondan sonra önerme şansım olur iyi cihazsa. Monster problemli marka haklısınız önyargı konusunda.
Çoğu kişi tarafından önerilen laptop nasıl ısınma sorunu olabilir? ben hiç şikayet görmedim.O model ısınıyor. 87-92 derece aralarında geziyor. Bu modele bakabilirsiniz Monster'ın nadir soğutma ve kasa kalitesi iyi modellerinden.
Tulpar T7 V19.7 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T7 V19.7 17,3" Gaming Laptop, 10. Nesil Intel i7-10870H işlemcisi ve Nvidia RTX2070 ekran kartı ile nefes kesen güçlü performans sağlıyor!www.monsternotebook.com.tr
Maalesef 10200h rtx3060 var ama stokta yok.İşlemci olarak 10750H'tan üstün bir işlemci. Ancak ekran kartı RTX 2060 ayarında. 8 GB RAM takviyesi yaparsanız 10/10luk bir laptop fiyatında göre.MSI Alpha 15 A4DEK-018XTR Ryzen 7 4800H 8 GB 512 GB SSD RX5600M 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI Alpha 15 A4DEK-018XTR Ryzen 7 4800H 8 GB 512 GB SSD RX5600M 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Soğutmasında herhangi bir sorun yok bu arada.
102000H'ı bırak 10300H ile çıksa bile alınmaz hocam. Çıkartmazlar öyle bir model, ihtimali 0 gibi bir şey.
Bu cihaz hakkında birkaç sorum olacak. Daha önce araştırdım ama yine de sormak istedim. Ürüne bu siteden bakınca (16 GB (2*8)) Dual Channel RAM olması lazım herhalde. Yazılım - tasarım - oyun için bakıyorum. Gün içinde bilgisayar taş çatlasa 8-9 saat açık kalır. Çok oyun oynamam, günde en fazla 2-3 saat o da belki. Genelde alanım üzerine yoğunlaşıp "Visual Studio - Android Studio - PyCharm - Adobe vb." programlarla zamanımı geçireceğim. Ürün de MSI eli değdiğini duydum. Kasa kalitesi - soğutma performansı vs. nasıldır? Teknik servis hakkında olumlu yorumlar okudum. Teknik servis nasıldır? Fiyatına değer mi? Isınması takdir de laptop soğutucusu iş görür mü?
Hocam sizin böyle bir şey yaşamanız ilginç geldi açıkçası. Ben ne zaman konuşsam ilgili bir şekilde cevap verdiler, yardımcı oldular.GameGaraj önermem. Nedenini açtığım konulardan anlayabilirsiniz. Muhattabınız yok.
Hocam sizin böyle bir şey yaşamanız ilginç geldi açıkçası. Ben ne zaman konuşsam ilgili bir şekilde cevap verdiler, yardımcı oldular.