GameGaraj güvenilir mi?

Evet güvenilir. Çoğu bilgisayar modellerinde aigo marka PSU kullanıyorlar, bu PSU kaliteli bir PSU değil ama kalitesiz de değil. Ben şu ana kadar aigo patladı diye konu açana rastlamadım mesela. Kısa vadede aigo PSU olan alınabilir bir problem olmaz.

Evet. Güvenilir. (GameGaraj)
PSU'yu atar mısınız?

Exa Bilgisayar çatısı altında bir kurum. Güvenim tamdır. Lakin PSU olarak daha yeni piyasaya girdikleri için ve bileşen kalitelerini bilmediğim için PSU değiştirip satın almanızı öneririm.

Kesinlikle güvenilir ben kasamı oradan aldım hatta şöyle bir olay oldu bilgisayar geldi bana güç tuşuna bastım açılmadı PC hemen GameGaraj'ı aradık durumu belirttik aynı gün tekrar kargoladılar
Yolda gelirken kargo yüzünden işlemcisi yerinden çıkmış hemen yardımcı oldular Windows ve driverları kurdular bize de video attılar tekrar canlı çalışıyor halinde hala da kullanıyorum memnunum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı