Çözüldü GameGaraj güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Güvenilirdir. Arkasında 18 yıldır piyasada olan, Türkiye’nin en büyük distribütör firmalarından Eksa Elektronik Bilgi İşl. A.Ş. yer alıyor.
Birkaç kez alışverişim olmuştu oradan, bir problem yaşamadım. Güvenilir.

Güvenilirdir. Arkasında 18 yıldır piyasada olan, Türkiye’nin en büyük distribütör firmalarından Eksa Elektronik Bilgi İşl. A.Ş. yer alıyor.
Dizüstü bilgisayarları MSI cihazlara benziyor. Bir ortaklık var mı acaba? Yani cihazlara MSI kalitesindedir diyebilir miyiz?
Bir de şöyle bir sorum olacak. Asus Tuf Gaming A15 kullanıyorum. Bu cihazların fanında bir toz kanalı bulunuyor ve radyatör bu sayede neredeyse hiç toz tutmuyor. Ancak Gamegaraj ve MSI gibi cihazlarda bu kanal mevcut değil böyle bir özellik yok maalesef. O cihazlar mesela ne kadar tozlanıyor bunu çok merak ediyorum. @Recep Baltaş

@Recep Baltaş,
Hocam, ☝
Neden sizden önce çözüm nitelikli mesaj yazanların kaleme aldığı müstesna yazıları çözüm olarak işaretlemek yerine internetten alıp direkt olarak yazdığınız metinleri buraya yazıp çözüm olarak işaretliyorsunuz? 🎭

Yahut, sizden önce başkası çözüm odaklı bir metin yazdıysa neden onu silip kendiniz aynısını yazıp çözüm olarak işaretliyorsunuz? :)

Bir olur, iki olur da 1 milyar 500 milyon defa olmaması lazım. 🙌

Burası müstakil fikirlerin de barınma yuvası öyle değil mi? :)

Ayrıca uygun konu olsun olmasın kendinize göre çözümü basıyorsunuz gibi görünüyor. 🎭

Kurallarınıza göre çözüm, "öneri ve tavsiye" konularını kapsamıyor. Bunu da hatırlatayım. :)

Saygılarımla. 🎭

Son düzenleme:
Bana nedense bu tarz hazır sistem sitelerinde en güveniliri ve iyisi olarak hep Gamegaraj geliyor. Kafamda öyle bir algı oluştu. Kullandıkları parçalardaki markalar genelde ortalama ve üstü, müşteri memnuniyeti de oldukça iyi. Kendi Laptopları da çok güzel. Monster'dan falan daha sağlam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı