Gamegaraj markasından sistem alınır mı?

Wankoh JJ

Centipat
Herkese iyi akşamlar. 3000 - 3200 TL gibi bir bütçem var sistem ararken Gamegaraj diye bir sayfa karşıma geldi kendi laptoplarını yapıyorlardı hoşuma gitti inceleyen oradan sistem alan bir arkadaş bana yanıt yazabilir mi? Sistemleri iyi sağlam mı kasalara takılan ekran kartlarının markaları çok karşılaştığım markalar değildi. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen ben o siteye güvenmiyorum. Oradan almak yerine biraz daha ekleyip güvenilir bir yerden alın bence.

Kendi sitesinden 100 - 200 TL fazlaya Hepsiburada mağazası var, sıkıntı çıkarsa telafisi çok daha kolay olur. Alienware ile MSI arası cihazları var, ben Hepsiburada'dan almıştım. Güvenilir bir şirket. Hangi marka kart taktıklarını bilmiyorum ama parçalar orijinal.

Adamlar kurmak istediğim şirketi kurmuş be.☹ Kendi dizüstü bilgisayarları falan var ve toplama bilgisayarları güzel duruyor. Ama güvenilirliği konusunda bir fikrim yok.

Linkini atar mısınız?

Linkini atar mısınız?

Arkadaşın aklındaki modeli bilmiyorum fakat örnek sunabilirim.

@Caner Uncu'ya bir danışalım.

Alınmaz bence. Daha iyisi toplanır.

Ben 3000 - 3200 arası r5 1600 gtx 1650 li toplarım diye düşünüyorum toplayabilirmiyim acaba ?

Ben 3000 - 3200 arası r5 1600 gtx 1650 li toplarım diye düşünüyorum toplayabilirmiyim acaba ?
3500 yapabilirseniz böyle bir sistem oluşturdum. Fakat ben bile pek fazla beğenemedim sistemi.
Ryzen 5 1600 İşlemci
ASRock A320M-HDVR4 Anakart
Adata 8 GB DDR4 3000 MHz XPG SPECTRIX D10 Black Bellek
Palit GTX 1650 StormX O.C 4 GB Ekran kartı
WD 1 TB WD10EZEX Harddisk
Aerocool Cylon Pro Kasa
Aerocool 500 Watt 80+ Güç Kaynağı

Mağazası filan var İstanbul'da. Güvenilir olabilir fakat emin değilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…