GameGaraj mı, ASUS veya MSI mı almalı?

50 bin civarı hocam benim bütçe Asus a15 almayı düşünüyordum https://www.vatanbilgisayar.com/asu...gb-512gb-ssd-15-6inc-w1.html#urun-ozellikleri
Ama bazı kişiler bana game garajın bu modelini önerdi
Game garajın yazılımsal olarak kötü olduğunu söylüyorlar ısınma problemi nasıl pek bir fikrim yok
Gg'nin yazilimi icin oyle diyen gordum yok aslinda kötü degil şöyle diyen de gordum (icerigini tam hatırlamıyorum) tuf icin ise birkaç gün önce üni grubunda da tuflarin isindigindan bahsetmişti birkaç arkadaş

X7T ve R9ts2 vardi aklımda bütçe 60-70bin bandı

En mantıklı tercih bu olur bence, kardeşimin 3 haftası doldu cihazla(ben de genelde 2 günde bir forza 5 oynamak için cihazı kapıyorum🤣)

Ekranı cidden iyi, ayrıca yüz tanımayla giriş yapılabilmesi cidden büyük kolaylık. Genel özelliklerini ve kas gücü olarak ne kadar iyi olduğunu söylememe gerek yok zaten

50 bin civarı hocam benim bütçe Asus a15 almayı düşünüyordum https://www.vatanbilgisayar.com/asu...gb-512gb-ssd-15-6inc-w1.html#urun-ozellikleri
Ama bazı kişiler bana game garajın bu modelini önerdi
Game garajın yazılımsal olarak kötü olduğunu söylüyorlar ısınma problemi nasıl pek bir fikrim yok
Attığınız cihaz da kasa anlamında iyi bir cihaz diye biliyorum. R9TS2 gibi yine 80whrs batarya ve güzel bir ekrana sahip, Asus'a kıyasla kesinlikle bu cihaz alınır. Yazılımsal olarak tabii ki bi bios desteği Asus gibi değil ama kötü de diyemem. Kutu içerisinden tüm driverlar yüklü usb çıkıyor, ayrıca kendi kontrol yazılımı Armory Crate'den daha güzel çalışıyor.

Son düzenleme:

En mantıklı tercih bu olur bence, kardeşimin 3 haftası doldu cihazla(ben de genelde 2 günde bir forza 5 oynamak için cihazı kapıyorum🤣)

Ekranı cidden iyi, ayrıca yüz tanımayla giriş yapılabilmesi cidden büyük kolaylık. Genel özelliklerini ve kas gücü olarak ne kadar iyi olduğunu söylememe gerek yok zaten

Attığınız cihaz da kasa anlamında iyi bir cihaz diye biliyorum. R9TS2 gibi yine 80whrs batarya ve güzel bir ekrana sahip, Asus'a kıyasla kesinlikle bu cihaz alınır. Yazılımsal olarak tabii ki bi bios desteği Asus gibi değil ama kötü de diyemem. Kutu içerisinden tüm driverlar yüklü usb çıkıyor, ayrıca kendi kontrol yazılımı Armory Crate'den daha güzel çalışıyor.
Hocam diğer cihazla ne kadar farkı var, biri 180hz diğeri 300 bir de i714650hx 24 thread ryzen 9 8940hx 32 thread , bir de ben oyun için almıyorum, simülasyon, yapay zeka veri işleme işlerinde sorun çıkartmasın istiyorum

Zor bir soru, Lamborghini mi yoksa Ferrari mi gibi bir şey bu.😆 Ben çok uzun süre iki markayı da farklı oem parçalarını denedim. İkisi de gıcır gıcır çalıştı uzun yıllar. Ancak beni kişisel tercih olarak, MSİ ekosistem olarak daha mutlu etti. MSİ anakartlar sorunsuz oluyor daha hiç bir probleme denk gelmedim. Ancak Asus da ufak problemler yaşadım. Asus bence monitör ve psu olarak yeni çıkanlarla kendini baya geliştirmiş bir marka. Eğer psu ya da monitör alsam Asus'dan da şaşmazdım.

merhaba tekrardan, yazılım olarak bios desteğini düzgün şekilde alamaz mıyız veya driver güncellemelerini bir de ayrıca neden usb ile gönderiyorlar ki diğer markalarda da öyle mi, bir de x7t ile ekran olarak farkı ne tam olarak, x7t nin ekranı biraz daha soluk gözüküyor r9ts2 nin ekranı daha canlı gözüküyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı