Stoklar bitti bile.Bütçe arttırılırsa donanım haberin 3050 Ti'li sistemi var kaçırmayın İtopya'da.
Stoklar bitti bile.Bütçe arttırılırsa donanım haberin 3050 Ti'li sistemi var kaçırmayın İtopya'da.
Oynayacağınız oyunlar çok yüksek sistem gereksinimlerine sahip değilse alabilirsiniz ama bence de APU sistem alıp ilerde bir ekran kartı takmak daha mantıklı olur.Merhabalar. kendim toplamaya veya başkalarına toplatmaya biraz tırstığım için GameGaraj'dan hazır sistem almaya karar verdim. İşlemcisinin bayağı iyi olduğunu duyduğum bu sistemi buldum. Sizce 7.5 bin TL'ye bu sistem alınır mı? Herhangi bir sıkıntısı var mıdır? Oynayacağım oyunların performans gereksinimleri o kadar yüksek değil.
Hayır hocam öyle bir durum yokApu sistemlerle ilgili bazı söylentiler beni soğuttu zaten en başta onu almayı planlıyordum belli bir süre sonra performansları düşüyor diyorlar doğru mudur ?
Sebep?Palit seçeneğini Asus varsa yap.
Arada çok fark olmadığını duymuştum sizce ne kadar gerekli?Palit seçeneğini Asus varsa yap
Hiç gerek yok. Bazı Palit kartlar bazı ASUS'lardan çok daha iyi ve Palit güzel bir markadır.Arada çok fark olmadığını duymuştum sizce ne kadar gerekli?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.