GameGaraj Neo 3T-10 1050 Ti alınır mı?

Merhabalar. kendim toplamaya veya başkalarına toplatmaya biraz tırstığım için GameGaraj'dan hazır sistem almaya karar verdim. İşlemcisinin bayağı iyi olduğunu duyduğum bu sistemi buldum. Sizce 7.5 bin TL'ye bu sistem alınır mı? Herhangi bir sıkıntısı var mıdır? Oynayacağım oyunların performans gereksinimleri o kadar yüksek değil.
Oynayacağınız oyunlar çok yüksek sistem gereksinimlerine sahip değilse alabilirsiniz ama bence de APU sistem alıp ilerde bir ekran kartı takmak daha mantıklı olur. :)
Apu sistemlerle ilgili bazı söylentiler beni soğuttu zaten en başta onu almayı planlıyordum belli bir süre sonra performansları düşüyor diyorlar doğru mudur ?
Hayır hocam öyle bir durum yok :).

Hocam eğer 1050Ti sizin için yeterliyse alın. Zaten 10105F'e de güzel kartlar takılabilir. 1050Ti hala her oyunu oynatır bir kaç yıl sonra çıkacak oyunlarda da 720P oynarsınız veya sistemi yükseltirsiniz. Eğer uzun süre yükseltme yapmayacaksanız bence 1050Ti daha mantıklı.

Arada çok fark olmadığını duymuştum sizce ne kadar gerekli?
Hiç gerek yok. Bazı Palit kartlar bazı ASUS'lardan çok daha iyi ve Palit güzel bir markadır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı