GameGaraj RTX 3060'ı tek satmayacak

Gamegaraj çok kurumsal bir firma değil zaten, birbirlerinden haberi yok.
İncehesap'ı da aradım orası hiçbir şey diyemiyor aylardır bekle para biriktir sor satılacak de günler kala vazgeçtik trajikomik oldu artık.
Seni beni düşünen yok hocam. Onların gözü kâr kâr kâr. Yok mining önlemek için hazır kasa satıyoruz. Bırakın bu işleri elinizde işlemci PSU kalmasın diye 3060 yanına iteliyorsunuz. Bu kadar basit.

İncehesap'ı da aradım orası hiçbir şey diyemiyor aylardır bekle para biriktir sor satılacak de günler kala vazgeçtik trajikomik oldu artık.
Kesinlikle haklısınız hocam param elimde 5 aydır hazır 9 yıldır Radeon 5000 mobility kartlı laptop kullanıyorum. Bilseydim böyle olacağını 5 ay önce kendime motor alırdım en azından gezerdim valla.

Kesinlikle haklısınız hocam param elimde 5 aydır hazır 9 yıldır Radeon 5000 Mobility kartlı laptop kullanıyorum. Bilseydim böyle olacağını 5 ay önce kendime motor alırdım en azından gezerdim vallahi.

Hocam ben de artık vazgeçip konsola geçmeyi düşündüm sisteme de ucuz yollu bir 570 4 GB takarım diye ama Türkçe yama seçeneği hala cezbedici :D

Linki buraya da atar mısınız hocam.

QP bilişim de kartı tek satmayacağını açıkladı. Sanırım biz bu ürünü alamayacağız.
Screenshot_20210224_000530_com.google.android.gm.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı