GameGaraj Slayer 4 alınır mı?

kfunal

Hectopat
Alınır evet, sepette olan fiyatı da gayet iyi. Bence tek eksisi Control Center yazılımı, tamam basit ve öz ama oyuncakları az, tamamen kişisel görüşüm bu. İleride MSI BIOS yüklemeyi deneyebilirsiniz. O zaman çok daha farklı bir cihaz olur.

İşlemcinin 80W'a kısıtlanmış olmasına çok laf atanlar olmuş. Ama bana fazlasıyla mantıklı geldi bu bilgisayar nezlinde. Bu kısıtalam olmasa sıcaklıklar artacak kasanın ona göre dizayn edilmesi lazım işlemci kısıtlanmasa 140W işlemci 140W ekran kartı çekecek bu gücü sağlayacak bir pil gerekecek. Bu sefer laptopın fiyatı uçtu gitti. Bu fiyatta bu işlemci, ekran kartı ve ekran kombinasyonlarını bulmak zor geliyor bana.

İşlemcinin 80W'a kısıtlanmış olmasına çok laf atanlar olmuş. Ama bana fazlasıyla mantıklı geldi bu bilgisayar nezlinde. Bu kısıtalam olmasa sıcaklıklar artacak kasanın ona göre dizayn edilmesi lazım işlemci kısıtlanmasa 140W işlemci 140W ekran kartı çekecek bu gücü sağlayacak bir pil gerekecek. Bu sefer laptopın fiyatı uçtu gitti. Bu fiyatta işlemci, ekran kartı ve ekran kombinasyonlarını bulmak zor geliyor bana.

Performansı gayet iyi. Advanced BIOS ile 80W limit arttırılabiliyor da isteğe göre, hatta XTU ile de güzel şeyler yapılabilir. Pil yerine adaptör diyecektiniz galiba.

Performansı gayet iyi. Advanced BIOS ile 80W limit arttırılabiliyor da isteğe göre, hatta XTU ile de güzel şeyler yapılabilir. Pil yerine adaptör diyecektiniz galiba.

Aslında hem pil hem adaptör pili de yükseltmediğinde pilde kullanım azalacak fiyat bandında göze batan bir özellik olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cihaz TV'nin videosu üşenmeden oturup hepsini izledim. HP Victus R1012 NT ile karşılaştırıyor. Victus'un işlmeci watt limiti daha yüksek olmasına rağmen CS 2 ve Valorant'ta 50-60 FPS gibi fark atıyor bu laptop. Ve bu laptop da çözünürlük daha yüksek. Buna rağmen en fazla 4-5 FPS gibi farklar var ki aldığı FPS'ler üzmüyor ve sıcaklık değerleri oyunda 80-85 bandında ve genelde 5, 5.5GHz hızlarında işlemci bu kadar şeyin bir arada olmasını görmezden gelmek de bana saçma geliyor.

Ezbere yorum ve marka seviciliği yapılmasına benim isyanım.

Aslında hem pil hem adaptör pili de yükseltmediğinde pilde kullanım azalacak fiyat bandında göze batan bir özellik olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cihaz TV'nin videosu üşenmeden oturup hepsini izledim. HP Victus R1012 NT ile karşılaştırıyor. Victus'un işlmeci watt limiti daha yüksek olmasına rağmen CS 2 ve Valorant'ta 50-60 FPS gibi fark atıyor bu laptop. Ve bu laptop da çözünürlük daha yüksek. Buna rağmen en fazla 4-5 FPS gibi farklar var ki aldığı FPS'ler üzmüyor ve sıcaklık değerleri oyunda 80-85 bandında ve genelde 5, 5.5GHz hızlarında işlemci bu kadar şeyin bir arada olmasını görmezden gelmek de bana saçma geliyor.

Ezbere yorum ve marka seviciliği yapılmasına benim isyanım.

240W adaptör var zaten, kaldı ki ikisi aynı anda tam yüke girmeyecek. Limitler bilinçli kullanıcı için engeldir. Günlük kullanıcının işine gelir sadece. Son cümlenizi anlamadım.

240W adaptör var zaten, kaldı ki ikisi aynı anda tam yüke girmeyecek. Limitler bilinçli kullanıcı için engeldir. Günlük kullanıcının işine gelir sadece. Son cümlenizi anlamadım.

Genel bir serzeniş niteliğinde aslında. Kişisel bir şey değil hocam. Bakıyorum internette yapılan yorumlara klasik aynı. Doğru dürüst özelliklerine bakılmadan yazılmış. Bu canımı sıktı.

Genel bir serzeniş niteliğinde aslında. Kişisel bir şey değil hocam. Bakıyorum internette yapılan yorumlara klasik aynı. Doğru dürüst özelliklerine bakılmadan yazılmış. Bu canımı sıktı.

Technopat Sosyal bunu aşmak için var. Kafanıza takılan bir soru varsa cevaplayabilirim. F/P ve sundukları olarak güzel bir cihaz, alabilirsiniz. Kafanızı karıştıran diğer cihaz Victus mu?

Technopat Sosyal bunu aşmak için var. Kafanıza takılan bir soru varsa cevaplayabilirim. F/P ve sundukları olarak güzel bir cihaz, alabilirsiniz. Kafanızı karıştıran diğer cihaz Victus mu?

Victus cihazlardaki ekranların %45 NTSC olması mevzusu. Ben bahtı kara biriyim bana kesin %45 NTSC denk gelir :) ama bu PC'den sonra da bunu almaya niyetliiym.

Victus cihazlardaki ekranların %45 NTSC olması mevzusu. Ben bahtı kara biriyim bana kesin %45 NTSC denk gelir :) ama bu PC'den sonra da bunu almaya niyetliiym.

Bu cihazı Victus ile kıyaslamam bile. Gerek kalitesi, gerek soğutma, panel, gücu olsun. Ekstra oyuncakları da var 32 bölge RGB klavye gibi. Thunderbolt falan da var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı