GameGaraj Slayer 4 alınır mı?

Ben bu cihazı alacağım gibi. Alırsam burada paylaşırım tecrübelerimi. Çok sağ olun hocam.
Hocam alırsan aldıktan sonraki görüşlerini bu mesajı cevaplayıp yazarsan çok sevinirim ben de almayı düşünüyorum, aynı senin gibi biraz araştırdıktan sonra kafa karışıklığı oldu. O yüzden alıp kullanan birinden fikir almayı çok isterim. CihazTv'ye de güvenim sonsuzdur ben de inceleme videosunu sonuna kadar izledim hatta yayınında sordum. Bu fiyat bandında en iyi cihaz diyor güncel olarak

Hocam alırsan aldıktan sonraki görüşlerini bu mesajı cevaplayıp yazarsan çok sevinirim ben de almayı düşünüyorum, aynı senin gibi biraz araştırdıktan sonra kafa karışıklığı oldu. O yüzden alıp kullanan birinden fikir almayı çok isterim. Cihaztv'ye de güvenim sonsuzdur ben de inceleme videosunu sonuna kadar izledim hatta yayınında sordum. Bu fiyat bandında en iyi cihaz diyor güncel olarak.

Hocam alırsam bile muhtemelen salı çarşamba olacak. Eğer alabilirsem kullandıktan sonra tecrübelerimi paylaşacağım bir konu oluşturmayı düşünüyorum.

Bende var 17 inc olan modeli 1 haftadır kullanıyorum gayet güzel makina 1 gaftadır ghost of thusima full ayarlarda oynuyorum yağ gibi akıyo sıcaklıklarda gayet normal ekran kartı ısınmıyo zaten 70 75 arası geziyo işlemcide 75 85 arasında takılıyo ve dengeli modda kullanıyorum ki fan sesi çok olmasın diye turbo fanda dahada düşer diye düşünüyorum ama o zamanda ses çok yüksek çıkıyo

Bende var 17 inc olan modeli 1 haftadır kullanıyorum gayet güzel makina 1 gaftadır ghost of thusima full ayarlarda oynuyorum yağ gibi akıyo sıcaklıklarda gayet normal ekran kartı ısınmıyo zaten 70 75 arası geziyo işlemcide 75 85 arasında takılıyo ve dengeli modda kullanıyorum ki fan sesi çok olmasın diye turbo fanda dahada düşer diye düşünüyorum ama o zamanda ses çok yüksek çıkıyo
Ya zaten fan sesini o kadar önemseyen birisi değilim sıcaklık değerlerini de inceleme videolarında muhteşemdi lakin ben Fifa oynayan biriyim ve Fifa oynayan bir arkadaş resimdeki gibi bir sorun yaşamış o yüzden sadece aklıma bu takıldı

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-11-30-17-05-22-071_com.google.android.youtube.png
    Screenshot_2024-11-30-17-05-22-071_com.google.android.youtube.png
    92,8 KB · Görüntüleme: 206
Hocam elekteonik cihaz sonuçta RAM de sorun olabilir üretimde hata payı illaki olır diye düşünüyorum. Buradaki önemli nokta hemen bir çözüm sunulmuş olması bence.

Hocam elekteonik cihaz sonuçta RAM de sorun olabilir üretimde hata payı illaki olır diye düşünüyorum. Buradaki önemli nokta hemen bir çözüm sunulmuş olması bence.
Orası öyle tabii ki her bilgisayarda sorunlar olur ki şu an piyasadaki çoğu bilgisayarın bir sorunu var bazısında ısınma bazısında fan bazısında sürücüler veyahut bu tür sistem bileşenleri ile ilgili bu fiyat aralığında da en iyi laptop bu zaten. Lakin parayı zor kazanınca hele şu an ki gibi bir ekonomi de (ki zaten şu an alacak durumum olduğu söylenemez) alırken 200 defa düşünüp araştırma yapmak zorunda hissediyorum. Ona rağmen hâlâ insanın aklında soru işareti kalıyor. Bu laptopa özel değil başka bir laptopta olsa yine benzer şeyleri düşüneceğimi biliyorum.

Orası öyle tabii ki her bilgisayarda sorunlar olur ki şu an piyasadaki çoğu bilgisayarın bir sorunu var bazısında ısınma bazısında fan bazısında sürücüler veyahut bu tür sistem bileşenleri ile ilgili bu fiyat aralığında da en iyi laptop bu zaten. Lakin parayı zor kazanınca hele şu anki gibi bir ekonomi de (ki zaten şu an alacak durumum olduğu söylenemez) alırken 200 defa düşünüp araştırma yapmak zorunda hissediyorum. Ona rağmen hâlâ insanın aklında soru işareti kalıyor. Bu laptopa özel değil başka bir laptopta olsa yine benzer şeyleri düşüneceğimi biliyorum.

Kesinlikle haklısın hocam. Ben de çok araştırdım. Uzun süredir şu PC'ye bakıyorum. Benim içn bir de işlemci özellikle daha da önemli genelde AutoCAD ve yazılım için kullanacağım. Bu fiyat bandında bu işlemci, ekran, ekran kartı vs bir arada bulmak zor geliyor bana. Benim ısınmamdaki en önemli faktör bu açıkçası.

Kesinlikle haklısın hocam. Ben de çok araştırdım. Uzun süredir şu PC'ye bakıyorum. Benim içn bir de işlemci özellikle daha da önemli genelde AutoCAD ve yazılım için kullanacağım. Bu fiyat bandında bu işlemci, ekran, ekran kartı vs bir arada bulmak zor geliyor bana. Benim ısınmamdaki en önemli faktör bu açıkçası.
Kesinlikle bu fiyat bandında işinize en çok yarayacak laptop bu hocam. Ben de zaten 2-3 tane şikayet gördüm biri bu bahsettiğim bir diğeri fan sesi ile ilgili başka pek bir şey görmedim. Ben de şu an bütçem olmadığı için anca Şubat'ta falan alabileceğim için beklemeyi tercih edeceğim şu anlık hem 5000 serisi ekran kartı falanda o zamana doğru çıkacakmış diye duydum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı