Gamegaraj Slayer 4 alınır mı?

Firma bios vermiyor, sitesinden yayınlamıyor, sıkıntı çıkarıyor. Ben böyle bir şey görmedim. Alacaksanız ona göre alın.

Firma bios vermiyor, sitesinden yayınlamıyor, sıkıntı çıkarıyor. Ben böyle bir şey görmedim. Alacaksanız ona göre alın.
Aynı şeyi ben de sordum siteyi takip edin güncelleme gelirse yüklersiniz dediler.
MSI BIOS istedim biz kuramayız dediler, kullanıcı kendi yaparsa bu sefer garanti iptal oluyor.

Cihazları güzel özellikle son çıkarttıkları 5070Ti olan modeli efsane, ancak yazılım desteği sıfır.

Benim servisteki cihazım daha bugün gelmiş eve, akşam gidince kontrol edicem eğer gene boştayken fan sesi duyarsam bu sefer iade edicem.
60k ya taş gibi sistem toplanır biraz uğraştırıcı olur ama en azından böyle fanmış yazılımmış gibi dertlerim olmaz.

Aynı şeyi ben de sordum siteyi takip edin güncelleme gelirse yüklersiniz dediler.
MSI BIOS istedim biz kuramayız dediler, kullanıcı kendi yaparsa bu sefer garanti iptal oluyor.

Cihazları güzel özellikle son çıkarttıkları 5070Ti olan modeli efsane, ancak yazılım desteği sıfır.

Benim servisteki cihazım daha bugün gelmiş eve, akşam gidince kontrol edicem eğer gene boştayken fan sesi duyarsam bu sefer iade edicem.
60k ya taş gibi sistem toplanır biraz uğraştırıcı olur ama en azından böyle fanmış yazılımmış gibi dertlerim olmaz.
Nasıl durum hocam?

Ben bios için zorlamayı düşünüyorum. Bios alırsam MSI a çevireceğim. İade etmem özellikle ekran olarak aynı fiyata alternatifi yok. MSI a sorunsuz çevirirsem de böyle gider.

Hocalarım, herkese merhabalar.
Slayer[4] 7-4060 QHD+ 240Hz
Model numaralı şu ürünü almak veya almamak arasında ince bir çizgi noktasında kaldım.
Ekranı bir laptopa göre çok çok iyi olması aklı karıştırıyor. Kasası, soğutma becerisi vs. vs. konuları hakkında bilen hocalarım yardımcı olursa sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Not: N11'de 533xx liraya bulunmakta.
Ben aynı modeli 3 ay civarıdır kullanıyorum. Genelde CS2, Valorant ve öylesine takılmalık Skyrim oynuyorum. Daha önce deneyimleyemediğim The Witcher 3'ü de deneyimleme şansım oldu, gayet akıcı ve rahat şekilde oynayabiliyorum. Şunu söyleyebilirim ki bilgisayarı her açtığımda özellikle ekranı ile beni büyülemeye devam ediyor. Örnek verecek olursam yıllardır Skyrim'i çerezlik oynarım ve Slayer4'ün QHD+ ekranı ile oyuna ilk girdiğimde"bu Skyrim mi?" dedim. Sanki daha önce başka birşey oynuyormuşum, bunu abartmıyorum. Aynı durumu CS2’de de yaşadım.

Kasa kalitesi, soğutması, klavyesi, ekranı yani her yönüyle güzel. Benim bilgisayarımda fan sesi aldığım moda göre değişiyor. Sessiz modda dengeli ve yüksek performansa göre nispeten daha sessiz çalışıyor ama genel olarak biraz sesli bir cihaz olduğunu söyleyebilirim ancak genelde oynadığım oyunlar gereği ses kasmam gerektiğinden kulaklıkla oynuyorum ve beni rahatsız etmiyor. Dışarıdan kişi olarak eşime sordum, o da rahatsız değilmiş. :)
Ben kendi adıma cihazı kesinlikle öneriyorum. Tek eksi olarak touchpad altında biraz boşluk var. Ben kullanmıyorum ama kullanacak birisi için illaki önemli olacaktır. Sanırım kronik bir problemmiş. İyi formlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı