Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Tecrübeli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.236 Makaleler 4 Çözümler 51 25 Şubat 2025 #1 Herkese selamlar, GameGaraj Slayer 5XL - 3050Ti, 11400H laptopa sahibim. Valorant için biliyorsunuz Secure Boot gerekli, BIOS'tan açınca da mikrofon ve hoparlör çalışmıyor. Direkt devre dışı kalıyor. Bunun çözümü nedir, ne yapabiliriz? @GFYT bir fikrin var mı?
Herkese selamlar, GameGaraj Slayer 5XL - 3050Ti, 11400H laptopa sahibim. Valorant için biliyorsunuz Secure Boot gerekli, BIOS'tan açınca da mikrofon ve hoparlör çalışmıyor. Direkt devre dışı kalıyor. Bunun çözümü nedir, ne yapabiliriz? @GFYT bir fikrin var mı?
Çözüm Einstein 26 Şubat 2025 Shinsai dedi: Maalesef hala devre dışı. SST'yi tekrar kuracağım bir. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden ünlem işaretli sürücüyü kaldırın, sonra bu videodaki gibi Intel SST sürücüsünü kurmayı deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Shinsai dedi: Maalesef hala devre dışı. SST'yi tekrar kuracağım bir. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden ünlem işaretli sürücüyü kaldırın, sonra bu videodaki gibi Intel SST sürücüsünü kurmayı deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Tecrübeli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.236 Makaleler 4 Çözümler 51 26 Şubat 2025 #21 Einstein dedi: Aygıt Yöneticisi'nden ünlem işaretli sürücüyü kaldırın, sonra bu videodaki gibi Intel SST sürücüsünü kurmayı deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Artık bırakacaktım ki hoparlör düzeldi. Gerçi mikrofon hala gelmedi Ona bir önerin varsa ona da bakabilirim. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Aygıt Yöneticisi'nden ünlem işaretli sürücüyü kaldırın, sonra bu videodaki gibi Intel SST sürücüsünü kurmayı deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Artık bırakacaktım ki hoparlör düzeldi. Gerçi mikrofon hala gelmedi Ona bir önerin varsa ona da bakabilirim.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.835 Çözümler 616 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #22 Shinsai dedi: Artık bırakacaktım ki hoparlör düzeldi. Gerçi mikrofon hala gelmedi ona bir önerin varsa ona da bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin. Artı 0 Eksi
Shinsai dedi: Artık bırakacaktım ki hoparlör düzeldi. Gerçi mikrofon hala gelmedi ona bir önerin varsa ona da bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin.
KS KS Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Tecrübeli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.236 Makaleler 4 Çözümler 51 26 Şubat 2025 #23 Einstein dedi: Bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Düzelttim der demez kaptırdık laptopu Yarın olmadı yine konu açar etiketlerim hocam, tekrardan teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Düzelttim der demez kaptırdık laptopu Yarın olmadı yine konu açar etiketlerim hocam, tekrardan teşekkür ederim.