GameGaraj Slayer R9T-5070Ti C1 Laptop Alınır mı?

Bütçe
90.000
Yine de attığım Slayer 5 ROG'dan daha mantıklı Vector kasalar soğutma ve kasa kalitesi olarak ROG'dan daha iyi. İşlemci gücü olarak da Slayer 5 daha güçlü.
Bir gun HP Victus'daki gibi yazilimsal kronik bir sorun meydana gelirse global anlamda bir topluluk olusmayacak. Game Garaj ve kullanici disinda hic kimsenin umursamayacagi bir durum meydana gelebilir. Bu kotu olur. ROG, daha guvenilir.

Selam arkadaşlar,

Öncelikle foruma yeni katıldığım için yanlış konu açmak gibi bir hata yaptıysam özür dilerim. Aşağıdaki linkteki GameGaraj marka bu oyuncu laptopunu ön siparişle almayı düşünüyorum. Teknik özellikleri güçlü görünüyor ama sizin sizlerin fikrini almak istiyorum. YouTube'da bu laptop özelinde bir inceleme videosu göremedim.

• işlemci: AMD Ryzen 9 9955HX3D.
  • ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti.
  • RAM: 64 GB.
  • depolama: 2 TB SSD.
  • ekran: 16" QHD IPS, 300Hz.

Ürün linki: Hepsiburada - GameGaraj Slayer R9T3D-5070Ti C2

Kullanan ya da GameGaraj hakkında deneyimi olan var mı? Özellikle kasa kalitesi, soğutma performansı ve servis desteği konusunda görüşlerinizi almak isterim. Fiyat-performans açısından mantıklı mı sizce?

Bu ürüne alternatif olabilecek önerileriniz varsa paylaşmanızdan mutluluk duyarım.

İyi sosyaller.

Edit: Başlığı yanlış yazdığımı fark ettim, R9T-5070 Ti C2 olması gerekiyordu.

Aldıysanız ve kullanıyorsunuz yorumunuz nedir cihaz hakkında?

Aldıysanız ve kullanıyorsunuz yorumunuz nedir cihaz hakkında?

Kullanıyorum ekran kartı ısınıyor watt limiti ya da UV yapmanız gerekebilir. Alta ufak fansız bir stant ile kullanmanızı tavsiye ederim. Fiyatına göre en uygun 5070 Ti modelidir. Rakiplerinin ya ekranı kötü ya da çok pahalılar ya da onlar da ısınıyor. ASUS ROG'larda ciddi anlamda ısınabiliyor mesela. HP omenmax 16" falan alınabilir bu cihazın karşısında onda da ekran kalitesinden ve işlemciden ciddi ödünler vereceksiniz soğutmaya karşı.
Ekran kartı 85-86'ları buluyor. Watt limiti yapmadan. 115-120 watt limitlerinde 80-82 gibi güzel değerler görürsünüz.

Soğutma ile ilgili daha kaliteli bir termal ped düşünüyorum. Ben şu anki halinden memnunum ancak forumda çok koro gibi bağıranlar var ısınma sorunlu deyip bundan daha kötü ısınma sorunlu cihazları öneren. O yüzden bir ara teknik servis ile görüşeceğim. Bakalım kabul ederler mi kendilernin dışında termal pedi?

Not: Bu arada cihaz iyice tozlandı açıp ufak bir temizledim ama soğutma bloğunun arasındaki tozlara ulaşamadım. Normalde stant ile 140 watta 84-85 derece falandı ilk geldiğinde şimdi tozlar sağolsun 86 limitine çıkarttılar. Stantla bile. O yüzden de bir teknik servise gitmem lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı