GameGaraj Slayer R9TS2-5070 alınır mı?

ghostsniper26

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Zotac GTX 1060 6gb AMP! Edition
Ryzen 5 2600
2X8 3000Mhz ram
Asus B350M-A
Ben yapay zeka çalıştıracağım ve maalesef VRAM'lar yüksek olmadığı için bari 5070 olsun diye bunu almaya çalışıyorum, 60-70k arasında önerilebilecek daha iyi bir bilgisayar var mı? Son serilerde Intel'lerin aşırı ısındığını duydum ve AMD rahat diye araştırma sonucuna vardım. Sizce pişman eder mi veya o fiyata daha iyi bir bilgisayar bulunabilir mi (bütçe maksimum 70k, 71k bile olmaz çünkü 60 üzerinden aşırtarak çıkıyorum zaten 70e :D)?

Ben yapay zeka çalıştıracağım ve maalesef VRAM'lar yüksek olmadığı için bari 5070 olsun diye bunu almaya çalışıyorum, 60-70k arasında önerilebilecek daha iyi bir bilgisayar var mı? Son serilerde Intel'lerin aşırı ısındığını duydum ve AMD rahat diye araştırma sonucuna vardım. Sizce pişman eder mi veya o fiyata daha iyi bir bilgisayar bulunabilir mi (bütçe maksimum 70k, 71k bile olmaz çünkü 60 üzerinden aşırtarak çıkıyorum zaten 70e :D)?

Alınır.

Alınır tabii ki. Ancak neden masaüstü almıyorsunuz?

peki bu civara bunun yerine önerebileceğiniz başka bir laptop veya bu laptop şu yüzden alınmaz denilecek bir sebep var mı?

1 haftadır kullanıyorum ağır bir şey yapmadım oldukça memnunum görüntü kalitesi çok iyi 2, 5K 500 nit parlaklık yükte masa üzerinde 70-75 derece arası çalışıyor işlemci ve ekran kartı sıcaklığı batarya ile kullanım genel olarak 1 ila 4 saat arası kullanım şekline bağlı değişiyor bir şey sormak istersen cevaplayabilirim.

Alınır tabii ki. Ancak neden masaüstü almıyorsunuz?

Genelde laptop alan kişilerin kasası olur laptop mobil bir cihazdır mobilite öncelikli ise neden masaüstü olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı