GameGaraj Slayer RTX5070 Ti alınır mı?

Bütçe
80000-90000
Kasa hakkında bilgi edinirseniz paylaşır mısınız?

Biri aşağıda bekleme modunda/masaüstünde iken bile fan fazla çalışıyor demiş buna bakabilir misiniz? Haricen bir Passmark ile nasıl alıyor, bekleme halinde iken ve ağırlık altında ikenki sıcaklık değerleri nelerdir falan bakabilirseniz çok iyi olur-
Benim aldığım cihazın kasası farklı yalnız.
Benim cihaz 4060 olan model yani MSI Sword kasa kullanılıyor. Tongfang ile arasında kalite farkı nasıldır bilmiyorum.
Belirtmek istediğim şey GGaraj laptoplarda fanlar sesli çalışıyor. Film izlerken de böyle oyun oynarken de böyle.

Benim aldığım cihazın kasası farklı yalnız.
Benim cihaz 4060 olan model yani MSI sword kasa kullanılıyor. Tongfang ile arasında kalite farkı nasıldır bilmiyorum.
Belirtmek istediğim şey ggaraj laptoplarda fanlar sesli çalışıyor. Film izlerken de böyle oyun oynarken de böyle.

Bu tarz durumların sessiz moda alınca düzelmesi gerekmiyor mu ya? Ancak fanlarım sesli çalışıyor yük altına girer girmez tabii hala Max performans çalışıyor PC.

Bende 4060 modeli var gerçekten çok iyi lansman fiyatı kaçırmayın derim çünkü o fiyat 100K'ya çıkacaktır. biraz daha erken çıksa alırdım şubatta aldım çünkü bunlardan çok iyi ekip

Ek düzenleme mux switch göremedim ben mi yanlış görüyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı