Hocam Monster i neden istemiyorsunuz?Bu aralar efsane Cuma yaklaşıyor.Ciddi indirim olabilir.Ozelikle Monster tarafında.Bende Abra modeli var 3050 60 watt turbo bots ile 75 w cikiyor iyi bir fiyata yakaladim denk gelirse göz ardi etmeyin derim.
Hocam Monster'i neden istemiyorsunuz? Bu aralar efsane cuma yaklaşıyor. Ciddi indirim olabilir. Ozelikle Monster tarafında. Bende Abra modeli var 3050 60 Watt Turbo bots ile 75 W cikiyor iyi bir fiyata yakaladim denk gelirse göz ardi etmeyin derim.
Hocam Monster'i neden istemiyorsunuz? Bu aralar efsane cuma yaklaşıyor. Ciddi indirim olabilir. Ozelikle Monster tarafında. Bende Abra modeli var 3050 60 Watt Turbo bots ile 75 W cikiyor iyi bir fiyata yakaladim denk gelirse göz ardi etmeyin derim.
HC modelde var. B olanlar Thunderbolt 4 olmayanlar. (HEB HCB HMB)Thunderbolt 4 hangisinde var.
Hc modelde var. B olanlar Thunderbolt 4 olmayanlar. (heb hcb hmb)
Hocam şu an fiberi bekliyorum maalesef. Back 4 Blood ve CS yüklü sadece. 2x8GB RAM var.
Hocam şu an fiberi bekliyorum maalesef. Back 4 Blood ve CS yüklü sadece. 2x8GB RAM var.
Hocam şu an evde değilim fakat buradan tüm özelliklere bakabilirsiniz.Sağ olun hocam geldiğinde FPS'leri atar mısınız?
Klavyesini gökkuşağı şekliinde yapabiliyor muyuz yoksa tüm klavyenin rengi mi değişiyor.
Bir de USB girişleri kaç tane var ve 3.2 mi 3.0 mı?
www.asus.com
Hocam fark yok zorlukta.Ve Windows 10 Pro kurulması zor oluyor diyorlardı sizin işletim sisteminiz nedir Home mu kurmalıyım Pro mu?
Hocam şu an evde değilim fakat buradan tüm özelliklere bakabilirsiniz.
![]()
TUF Gaming F15 is a feature-packed gaming laptop with the power to carry you to victory.
TUF Gaming F15 is a feature-packed gaming laptop with the power to carry you to victory. The new GeForce RTX⢠3060 GPU delivers fluid gameplay on up to a 240Hz display with 100% sRGB, while the potent Intel® Core⢠i9-11900H CPU is bolstered by improved cooling that amps performance and keeps...www.asus.com
Klavye'de tüm klavyenin rengi değişiyor. 4 tane seçenek var. Statik, renk döngüsü, nefes alma ve adını unuttuğum bir tane. Seri bir şekilde yanıp sönüyor onda da.
Hocam fark yok zorlukta.
[Notebook Bilgisayar] Intel 11. Nesil işlemciler (Intel Tiger Lake) Sorun Giderme - Windows 10 yüklemesi sırasında sürücü bulunamıyor | Resmi Desteği | ASUS Türkiye
Buradan 2.yöntemi kullanırsanız sorun olmaz.
Hocam 2.Yöntem yazının altında yazanlar. Ne demek istediniz anlamadım.2. yöntem derken orada yazan 2. yöntemden bahsediyorsanız oraya tıkladığımda hesaba giriş yapmamı istiyor hangi hesaba giriş yapacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.