GameGaraj Slayer X7T-5060 alınır mı?

Baya temizmiş yeni konularınızı bekliyorum.

Technopat harici forum linki atmak yasak o yüzden bunlarla idare edin.

AMD'nin zar alanı küçük ve ayrıca faz değişimli pad yok. Stabil değil. Ben de izledim Murat burc çekmiş 2 3 tane şikayetle de cihaz öldürülmez. Bir anakart değil bir Hall sensör değil. Şans işi bu iş. Abi bu işlemci ekran kartını versin de alalım göster abi bir tane cihaz.

Ayrıca VRAM darboğazı şilayetleri var üretici koysaymış.

nerdeyse hepsi amd

Zar mı? Az önce şans demiyodun?

Zar mı? Az önce şans demiyordun?

İşlemci zar alanı ufak AMD de ayrıca biz burada Intel verisyonu için konuşuyoruz ne anlatıyorsunuz abi.

Soğutma yüzeyi dar yani demek istediğim normal soğumaması düsük nm her zaman iyi bir şey değil iste.

İşlemciyi küçültüyor ama soğutma zorlaşıyor.

Ayrıca bende almazdım amd olanı stabil değil fazla

Baya yakından takip ediyorsunuz işlemcileri. Teknik bilginize hayran kaldım. Bence bu bilgiyi amd ile paylaşın size iyi bir ödül verirler diye düşünüyorum.

O adamın önerdiği cihazın sorunları daha beter. Koskoca Legion 5 oyunda kendini restartlatmış.

Bu konuya detaylıca göz atın. Elemanlar G-Sync var diyor ama G-Sync yok bildiğin dolandırıcı satıcı firma ve Lenovo.

Utanmadan hall sensör sorunlu Victusları, keyfine anakart patlatan LOQ'ları öneriyorsun sonra da kalkıp kendi kendine ahkam kesiyorsun. Isınıyor diye konu atmışsın ama anakartı cehenneme dönen Vector'leri de önermekten geri durmuyorsun. Her şeyi geçtim, adam 57binlik laptop aldım diyor sen 90bin liralık laptop söylüyorsun, 90bin lira verme imkanı olan adam neden 57binlik laptopu alsın?

Kimse mükemmel cihaz, buz gibi çalışıyor demiyor; kimse asla problem yaşamazsın da demiyor. Bu fiyat aralığında en iyisi bu kardeşim, bu kadar basit bir şeyi ne uzattın yav.

Tüm bütçedeki alternatiflerini yazdım. Ne önerdiğim Victus'ta Hall sensör, ne de LOQ'ta yanma sorunu var.
O cihazın rakibi 56bine satılan 13700HX 5060 loqtur ve her türlü tercih edilir.
Ben elimde linklerle yaşanan sorunları paylaştım siz de eğer bulabilirseniz benim önerdiğim cihazların sorunlarını paylaşın.

Ekran iyi değildi LOQ da.

Ekran FHD ayrıca LOQ'larda ekran çok şikayet ediliyor 13700'ün RAM mghz i az bu arada o Victus'ta yaşadığını iddia eden var arastır bulursun 3 5 kişi var daha da cıkar bak gör.

Fişini çekip gönderen bir markadan laptop alanı da ne bileyim rezillik ya.

Ekran iyi değildi LOQ da.

Ekran FHD ayrıca LOQ'larda ekran çok şikayet ediliyor 13700'ün RAM mghz i az bu arada o Victus'ta yaşadığını iddia eden var arastır bulursun 3 5 kişi var daha da cıkar bak gör.

FHD 5060 için daha uygun. RAM'de fark yok. Baktım göremedim linkler misin teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…