DarlyDixon06
Femtopat
Daha fazla
HP Victus 16-R1057NT Gaming Laptop (9J260EA)
14. Nesil Intel Core işlemci, modern NVIDIA grafik kartı ve en fazla DDR5 bellek ile daha iyi bir oyun deneyiminin kilidini aç.www.gaming.gen.tr
%62.5 sRGB ve 25 ms bir cihazı da önermezsiniz ya bu bütçede. Bir arkadaşım S1011NT cihazında Hall sensör sıkıntısı yaşıyor bunlardada olması yüksek. Victus kullandığınızı gördüm bu kadar fanboyluk olmaz. İyi ki dinlememişim seni.
18.7ms. Isınan cihaz yerine renk gamutunun kötülüğünü yeğlerim. Bu forumdan 2. kişisin 'bir arkadaşı' sorun yaşayan nedense kendileri gelemiyor ilginç.
25 ms yazıyor resmi sitede. Ben çevreme tanıdığım herkese soruyorum geri dönüş almaya çalışıyorum sürekli ve yani kimseyede yalan söyleme gibi niyetim yok yaşamışsa yaşamıştır. Forumdan az önce baktım 2-3 şikayet hemen bulabilirsiniz yani ben olayları anlamaya çalışıyorumda bu kadarda olmaz18.7ms. Isınan cihaz yerine renk gamutunun kötülüğünü yeğlerim. Bu forumdan 2. kişisin 'bir arkadaşı' sorun yaşayan nedense kendileri gelemiyor ilginç.
25 ms yazıyor resmi sitede. Ben çevreme tanıdığım herkese soruyorum geri dönüş almaya çalışıyorum sürekli ve yani kimseyede yalan söyleme gibi niyetim yok yaşamışsa yaşamıştır. Forumdan az önce baktım 2-3 şikayet hemen bulabilirsiniz yani ben olayları anlamaya çalışıyorumda bu kadar da olmaz
Slayer R9t çevremde kimse kullanmadığı için buradayım yani adamlar 60 bine işlemcisi ve paneli mükemmel cihaz yapmış yarın gelecek umarım sıkıntı çıkmaz. Herkes stant ile kullan diyor öyle yapacağım ama stantsız kullandığım zamanda cihaz patlamaz. Sorun var denildiğini duyunca hemen çuvallanmanız cidden yazık...
Neyse kısacası halen daha iyi bir cihaz öneremiyorsunuz. Bu da bu cihazlara halen en F/P cihazları yapıyor piyasanın. Ufak bir watt limiti ile sıcaklık sorunu yaşamazsınız.
Hiç sanmıyorum x7t'ler varken alınmaz.Önerdiğim cihaz daha iyi.
Nerede 25. Ben 6 aydır arıyorum sorunu yok. Genelde var diyenler gözümün önünde döndü biri de malum. TV çıktı çıkıyor diyenlerin hep bir arkadaşında ya da kaynında çıkıyor. Hiç foruma uğramıyorlar. Az önce baktıysanız linkler misiniz teşekkürler.
Hayırlı olsun cihazınız umarım sonsuza kadar sorun yaşamazsınız.
Önerdiğim cihaz daha iyi.
II evet alınır.Hiç sanmıyorum x7t'ler varken alınmaz.
40k laptop önerisi
Merhaba arkadaşlar universiteye gidiyorum. Oyun filan oynayabileceğim bir laptop istiyorum. Şu an kafama yatan bu. https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-s0023nt-7z4n1ea-8gb-rtx4060-ryzen-5-7640hs-16gb-ram-512gb-ssd-16-1-inc-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00004J64U4www.technopat.net
GameGaraj Slayer vs HP Victus
Arkadaşlar üniversiteye gideceğim ve biraz küçük bir yer olduğu için aktivitem sınırlı bu yüzden ortalama üstü bir laptop almak istiyorum. Günlerdir bakıyorum şu iki laptop arasında kaldım. 1: Game Garaj Slayer X5T-5050-C6 i5 13500HX 32 GB 1 TB SSD RTX5050 16" Wuxga Free Dos Dizüstü Bilgisayar...www.technopat.net
İlkinde S1'de yaşamış biri diğerinde ise R1'de yaşamış. R1'de yaşayan bir tane de video atmış S1 hakkında. Benim size hiç yalan borcum yok R9t ve X7t hakkında hiç bilgim olmadığı için burada size danıştım arkadaşım seriyi karıştırmışta olabilir ama S1011NT dediğini hatırlıyorum.
Arada 16bin lira fark var. Enayi olmadığınızı neden vurguluyorsunuz belli ki değilsiniz ben ikna oldum.TUF A15 araştirirken bunada denk gelmiştim şimdi aklıma geldi:
TUF A15 Gaming laptop alınır mı?
Hocam R1 ve S1 serisinde anakart dizaynı bile farklı. R0 ve S0 serisinde Hall sensor işlemciye çok yakın ve bu nedenle ısıdan dolayı sensor ortalama 9 ay sonra bozuluyor. Ama R1 ve S1 serisinde durum böyle değil. Bende görmüştüm S1 serisinde yaşayan bir kişi ama cihaz denildiği gibi 2. el. Bende...www.technopat.net
Kullanıyor olduğunuz için sempati beslemeniz bencede çok normal ama yani yaşayan kişiler varsa vardır niye sürekli inkar ediyorsunuz ben niye size yalan söyleyeyim? Fanboyluk oluyor bu 5060 14650hx varken berbat ekran ve hall sensör sorunu taşıyan 4060 14500hx niye önerirsiniz yani biz enayi değiliz.
Bu postta ne var Allah aşkına düzgün bir şey bul da at bulabilirsen.TUF A15 araştirirken bunada denk gelmiştim şimdi aklıma geldi
TUF A15 Gaming laptop alınır mı?
Hocam R1 ve S1 serisinde anakart dizaynı bile farklı. R0 ve S0 serisinde Hall sensor işlemciye çok yakın ve bu nedenle ısıdan dolayı sensor ortalama 9 ay sonra bozuluyor. Ama R1 ve S1 serisinde durum böyle değil. Bende görmüştüm S1 serisinde yaşayan bir kişi ama cihaz denildiği gibi 2. el. Bende...www.technopat.net
Kullanıyor olduğunuz için sempati beslemeniz bencede çok normal ama yani yaşayan kişiler varsa vardır niye sürekli inkar ediyorsunuz ben niye size yalan söyleyeyim? Fanboyluk oluyor bu 5060 14650hx varken berbat ekran ve hall sensör sorunu taşıyan 4060 14500hx niye önerirsiniz yani biz enayi değiliz.