GameGaraj vs Monster

Monster mı / Gamegaraj mı

• Oy verenlerin toplamı
    69
Bak V17 diyorsun. Ben Abra A5 v18.2 diyom. Zaten Tulpar gereksiz pahalı. A7 Clevo ama A5 v18.2 TongFong! Zaten V17 alınmaz ama v18.2 iyi bunu sen de üstü kapalı söyledin.

V18 A5 serilerinde CPU soğutması kaliteli olsa da GPU soğutması A7 V11 serisi gibi kaliteli değil. GPU soğutması CPU'ya göre zayıf. GPU'su ortalama 87-88 derecelere kadar çıkabiliyor (kullanıcı yorumlarını okudum).

V18 A5 serilerinde CPU soğutması kaliteli olsa da GPU soğutması A7 V11 serisi gibi kaliteli değil. GPU soğutması CPU'ya göre zayıf. GPU'su ortalama 87-88 derecelere kadar çıkabiliyor (kullanıcı yorumlarını okudum).

Ama alüminyum ve zaten Turbo fan var. CPU çok isinirasa fişi çeker laptop ama RTX'ler isinimaya dayanıklı seri 100'e kadar yolu var. Bunu araştır derim. V18.2 en kaliteli Abra bu su goturmez gerçek

Ama alüminyum ve zaten Turbo fan var. CPU çok isinirasa fişi çeker laptop ama RTX'ler isinimaya dayanıklı seri 100'e kadar yolu var. Bunu araştır derim. V18.2 en kaliteli Abra bu su goturmez gerçek

Turbo fan avr ama 87-88 gördüğü de bir gerçek. RTX'ler ısınmaya dayanıklı olsa da ekran kartları genelde 80 derece üstüen çıkmaz laptoplarda. Ayrıca en kaliteli Abra kesinlikle v18.2 değil. Geçmişte MSI ile beraber üretilen Abra'lar vardı diye biliyorum.

Turbo fan avr ama 87-88 gördüğü de bir gerçek. RTX'ler ısınmaya dayanıklı olsa da ekran kartları genelde 80 derece üstüen çıkmaz laptoplarda. Ayrıca en kaliteli Abra kesinlikle v18.2 değil. Geçmişte MSI ile beraber üretilen Abra'lar vardı diye biliyorum.
Foruma bak en sıkıntılı abralar 2021 öncesi modeller. Zaten bir laptop için max sıcaklık 90. Her neyse o halde bana önerebileceğin iyi bir ABRA laptop var mı i7 olsun rtx olsun saglam ve az ısınmalı. Bir de piyasadaki abralardan en iyisi v18.2. Gerek kasa gerek ısı. Geçmişi bilmem. Tam bir F/P canavarı. Aynı donanım daha çok ısınan MSI Gf66 18.000 Tl bu 14.000 TL. Yani MSI çok abartılmamalı(eğer 35.000 verebileceksen MSI bir numara). Ama F/P canavarı monster veya onun biraz daha hantal hali Game Garaj. Yani bence monster iyi.

Son düzenleme:
Marka değil model önemli. Bütçeniz nedir?
Bütçe max 15.000. 1TB alan,144 HZ ,RTX 3050TI , İ7 11. nesil , 16 Gb ram, FreeDOS falan... Aklımdaki modeller: (onla ilgili Konu açacağım.)

Slayer 7Xl30050TI

Monster Abra A5 v18 serisi

Monster Abra A7 v11 serisi

Bu Monster serileri kaliteli olanlar. v18 serisi TongFong alüminyum kasa falan piyasadaki en kaliteli MONSTER ABRA
@Radeon RX 5500M

Son düzenleme:
Bütçe maksimum 15.000. 1TB alan, 144 Hz, RTX 3050 Ti, i7 11. nesil, 16 GB RAM, FreeDOS falan... Aklımdaki modeller: (onla ilgili Konu açacağım.)

Slayer 7XL30050 Ti

Monster Abra A5 V18 serisi

Monster Abra A7 V11 serisi

Bu Monster serileri kaliteli olanlar. V18 serisi TongFong alüminyum kasa falan piyasadaki en kaliteli Monster Abra
@Radeon RX 5500M

Clevo'da alüminyum, ama eline aldığında kötü bir his verir. Şahsen bu kadar çıkmışken 3060TAN başka ekran kartına bakmam. 3050 Ti için yazık günah bu fiyatlar.

Düşünebilirim ama 3060 çok para en az 18000. tracer ise isinma sorunluymus.

Tracerda ahım şahım bir problem yok, sıcak çalıştığı doğrudur ama altına silgi ile yükselti yapılırsa çözülür diye düşünüyorum. Sırf bu yüzden 3060TAN vazgeçmezdim ben.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı