GameGaraj'dan PerfEdge 5A sistem alınır mı?

Stokları biter diye korkuyorum biraz çünkü ben hemen almayacağım. Bir de diyelim stoklar bitti aynı özellikleri tek tek toplasam mesela fiyatı geçer mi 41k.
Stok sınırı yok yazmış arkadaş fakat böyle durumlarda bol bol zam veya tercih ettiğiniz parçanın bitmesiyle karşılaştık hep. Olabildiğince elinizi çabuk tutun. Ha belki daha uygun daha iyi sistemler de denk gelebilir bu süre zarfında.

Ayrıca Ram 16mı göremiyorum fakat 32 alın bu sistemi alacak arkadaşlar.

Aynı sistem bende de var. 38000 TL'ye almıştım. Zamlanmis bayağı. Fiyatı 3-4K daha arttirarak 5070 sistem bakın derim.

İyi mi memnun musun sistemden kaç FPS alıyorsun mesela Valorant oynuyorsan RDR2 falan.

Stok sınırı yok yazmış arkadaş fakat böyle durumlarda bol bol zam veya tercih ettiğiniz parçanın bitmesiyle karşılaştık hep. Olabildiğince elinizi çabuk tutun. Ha belki daha uygun daha iyi sistemler de denk gelebilir bu süre zarfında.

32

aralık ayına kadar stokların biteceğini sanmıyorum

Kral sistemi bize biraz açar mısın sistem nasıl sıkıntısı var mı herhangi bir sıkınıtı yaşadın mı?

İyi mi memnun musun sistemden kaç FPS alıyorsun mesela Valorant oynuyorsan RDR2 falan.

32

Vallahi bu zamana kadar bir sorun yaşamadım. Performansı falan bayağı iyi. Alabilirsiniz. Ama ben olsam o kadar zamlanmisken fiyatı 3K daha arttırıp bunu alırdım.

Vallahi bu zamana kadar bir sorun yaşamadım. Performansı falan bayağı iyi. Alabilirsiniz. Ama ben olsam o kadar zamlanmisken fiyatı 3K daha arttırıp bunu alırdım.
Hocam bence AMD daha iyi işlemci olarak

aslında mantıklı almışken iyisi olsun

Bu da alınabilir fiyat avantajı var gibi görünüyor fakat anakart konusunda pek iyi değil, İntelin soketinin ölü olması da dezavanataj. Ram seçenekleri pek iyi değil. Kasa ve güç kaynağında ise corsair seçmek gerekir. Bunlar da zaten 50k'yı buluyor. Sistemde işlemci ve ekran kartı hariç diğer bileşenler çok giriş seviye.

Ben perfedge tercih ederim

5060ti ve 5070 arasında çok fark varmı ve 5060ti 16gb 5070 12

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı