GameGaraj'dan shark 7T RTX 5070 Ti sistem alınır mı?

Smithwicks123

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, kendim parça toplamak istemediğim için aşağı linkteki ürünü almayı düşünüyorum. Bu fiyatlarda (80-95k civarları) önerebileceğiniz başka hazır sistem var mıdır? Ayrıca 5070 Ti ürünlerinde birtakım problemler yaşandığını duydum bundan dolayı bütçeyi artırıp 5080 almak daha mantıklı mıdır? Görüşleriniz için teşekkür ediyorum.

Merhaba, kendim parça toplamak istemediğim için aşağı linkteki ürünü almayı düşünüyorum. Bu fiyatlarda (80-95k civarları) önerebileceğiniz başka hazır sistem var mıdır? Ayrıca 5070 Ti ürünlerinde birtakım problemler yaşandığını duydum bundan dolayı bütçeyi artırıp 5080 almak daha mantıklı mıdır? Görüşleriniz için teşekkür ediyorum.

Merhaba şuan 5000 serileri arızalı olabiliyor isterseniz biraz bekleyip duruma göre tekrar alabilirsiniz. Bende yazın en geç aralık olmak üzere 5080li bir sistem almayı düşünüyorum.

Bence 9070 XT bir sistem daha mantıklı ve F/P olur. Bence 5070 5070 Ti 5080 4070 tis 4080 fiyatlarını hak etmiyor. Belki 4070 tis aralarından sıyrılabilir, o kadar para vermek yazıktır günahtır.

Hayır şuan kesinlikle son seri ekran kartları inanılmaz şişik fiyattan satıyorlar önermiyorum.

Bence 9070 XT bir sistem daha mantıklı ve F/P olur. Bence 5070 5070 Ti 5080 4070 tis 4080 fiyatlarını hak etmiyor. Belki 4070 tis aralarından sıyrılabilir, o kadar para vermek yazıktır günahtır.
Evet hocam eğer sadece oyun oynamak istiyorsa dediğiniz daha mantıklı ama ben hani aynı zamanda 3d modelleme ve diğeri işler içinde istiyorsa diye amd önermedim. Soracaksanız AMD kartları gerçekten çok güzel çıktı bu son serilerinde ama genede 5080 performansı veremiyor. Ama 5080'de şuanda bu parayı hak etmez biraz beklemesi gerekiyor ya da sadece oyun oynayacaksa dediğiniz kart çok güzel.

Neden Intel önermezsin kank? Fiyatlar yüzünden Intel'e geçmeyi düşünüyorum da konu açmayayım boş yere.

İşlemci konusunda AMD daha iyi. Ayrıca Intel'in son dönemlerde yaşadığı düşüş ve 13-14. nesil işlemcilerin sorunlu çıkması Intel'i düşürdü.

Neden intel önermezsin kank? Fiyatlar yüzünden intele geçmeyi düşünüyorum da konu açmayayım boş yere.
13. ve 14. nesillerde batırdırlar. İşlemciler üreticiden kaynaklı olarak yandı. Hatalı üretilmiş işlemciler. Daha çok paraya daha az işlem gücü veriyorlar.

Hatta ayrıntı vermek gerekirse açmışlar muslukları durdurmamışlar allah ne verdiyse zorlamışlar. Yandıktan sonra bios update gelsede yanan işlemciler gitti zaten. Yanmayanlarda voltage düşürüldü bundan dolayıda 13. ve 14. nesil işlemciler 12.lere göre daha az performans vermeye başladı.

İşlemci konusunda AMD daha iyi. Ayrıca Intel'in son dönemlerde yaşadığı düşüş ve 13-14. nesil işlemcilerin sorunlu çıkması Intel'i düşürdü.

13. ve 14. nesillerde batırdırlar. İşlemciler üreticiden kaynaklı olarak yandı. Hatalı üretilmiş işlemciler. Daha çok paraya daha az işlem gücü veriyorlar.

Hatta ayrıntı vermek gerekirse açmışlar muslukları durdurmamışlar Allah ne verdiyse zorlamışlar. Yandıktan sonra BIOS udapte gelsede yanan işlemciler gitti zaten. Yanmayanlarda voltage düşürüldü bundan dolayı da 13. ve 14. nesil işlemciler 12.lere göre daha az performans vermeye başladı.

Az daha aldanıyordum desenize. Verilere bakınca F/P gibi gözüküyor demek bu yüzden böyle. Anladım hocam teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı