GameGaraj'dan sistem alınır mı?

Sdney

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı : 4060ti 16GB
İşlemci : Ryzen 5 7500F
Ana Kart : Msı Pro A620M-E
Ram : XPG Lancer Blade Black 16GB
Ssd : Kingston KC3000 1TB
Arkadaşlar kuzenim için bir sistem bakıyorum ve en fazla 18k bütçem var çok fazla oyun oynayan birisi değil güncel oyunları orta ayarlarda oynatsın yeter. Ekran kart 4 GB yeter mi bir de R5 5500 de ısınma sorunu çok olur mu? Sistem linkini ve fotoğrafını bırakıyorum Energy 3A - TEKNODIOT - Game Garaj

Dosya Ekleri

• resim_2024-11-24_001352368.png
    resim_2024-11-24_001352368.png
    53,3 KB · Görüntüleme: 52
Arkadaşlar kuzenim için bir sistem bakıyorum ve en fazla 18k bütçem var çok fazla oyun oynayan birisi değil güncel oyunları orta ayarlarda oynatsın yeter. Ekran kart 4 GB yeter mi bir de R5 5500 de ısınma sorunu çok olur mu? Sistem linkini ve fotoğrafını bırakıyorum Energy 3A - TEKNODIOT - Game Garaj
Bu sistem varken atmış olduğunuz alınmaz.

17 Bin liraya kazık alınmaz.

Daha önce GameGaraj'dan bir laptop almıştık, ancak açıkçası çok memnun kaldığımı söyleyemem. Şu anki sistemlerimin çoğunu Gaming.Gen.tr üzerinden alıyorum ve bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Tavsiye ederim, ama reklam amacıyla değil, sadece deneyimlerime dayanarak söylüyorum.

Daha önce GameGaraj'dan bir laptop almıştık, ancak açıkçası çok memnun kaldığımı söyleyemem. Şu anki sistemlerimin çoğunu Gaming.Gen.tr üzerinden alıyorum ve bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Tavsiye ederim, ama reklam amacıyla değil, sadece deneyimlerime dayanarak söylüyorum.
bende kendi sistemimi gemin gen tr den aldım ama bu fiyatlarada o sitelerde bulamadım

Intel i3 14100F yerine o fiyatlarda daha performanslı bir işlemci var mıdır peki ve nasıl bu sistemle benim attığım sistem aynı fiyat olabiliyor

Darboğaz sitesinden mi baktınız? Öyleyse estimat doğru değil onlar artık doğru ölçmüyor.
evet i3 ve 4060 ı yan yana koyamadım bir an

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı