Gamegaraj'dan sistem alınır mı?

Ona bütçem yetmiyor. Sandisk veya Silicon Power Ace almayı düşünüyorum.
Slicon Power hakkında bir bilgim yok onu araştırın. Sandisk model ile sorun yaşayan bir azınlık olsa da genel anlamda sorunsuz bir SSD modeli.

Bu ikisinin dışında buna da bakabilirsiniz. Fiyatı Hepsiburada sitesinde pahalı olduğu için buradan attım.

Slicon Power hakkında bir bilgim yok onu araştırın. Sandisk model ile sorun yaşayan bir azınlık olsa da genel anlamda sorunsuz bir SSD modeli.

Bu ikisinin dışında buna da bakabilirsiniz. Fiyatı Hepsiburada sitesinde pahalı olduğu için buradan attım.
Nerede ucuzsa oradan almak gibi bir şansım yok maalesef. Ya Sandisk ya Silicon Power Ace alacağım. Silicon Power Ace sanırım iyi bir marka. Sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Nerede ucuzsa oradan almak gibi bir şansım yok maalesef. Ya Sandisk ya Silicon Power Ace alacağım. Silicon Power Ace sanırım iyi bir marka. Sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Ürünü aldıktan sonra kendi internet sitesin de aktifleştirmeyi unutmayın 🙂 Bir de SPC yurtdışında bilinen bir markadır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı