Gamegaraj'dan sistem önerisi

Tamamdır. Bir de bir şey soracağım. Anakartı B620 değil de B650 seçtim sizce böyle kalsa iyi olur mu?

@517298 acaba siz ne düşünüyorsunuz bu mesajlaşmalar hakkında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır. Bir de bir şey soracağım. Anakartı B620 değil de B650 seçtim sizce böyle kalsa iyi olur mu?

BIOSTAR B650MP-E Pro mu seçtin? O güzel gayet F/P.

O genelde en kazık sistemi atıp geçiyor çok da düşünmeden. Baksana nasıl olsa başkasının parası deyip direkt KC3000 önermiş. KC3000'deki hız farkını hayatında hiç göremeyeceğinin farkında değildir, SSD hızının performansa etki ettiğini düşünüyor olabilir.

Ne bileyim bilgilidir diye düşündüm 11500 mesajı 40 çözümü falan var diye de haklısın, sanırım SSD çok fark etmeyebilir.

Bir de bir şey soracağım, 800 lira verip INNO 3D OC alsam nasıl olur? OC çok bir şey fark ettirirmi ekran kartında?

@SnickerSnatcher 800 TL verip ekran kartını OC alırsam iyi bir FPS artışı olur mu? Bilmediğimden soruyorum.

Olur ama OC olmayanı seçip kendin de yaparsın. Kendi ihtiyacına göre kendin yap daha iyi. OC seçince sadece fabrika ayarlı Overclock'lu geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı