Veysel.exe Centipat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #1 Game Jolt'tan Bad Time Trio indirecektim fakat oyun exe uzantılı. Genelde fan yapımı oyunlar exe olmazlar. Bu virüs olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2021
Game Jolt'tan Bad Time Trio indirecektim fakat oyun exe uzantılı. Genelde fan yapımı oyunlar exe olmazlar. Bu virüs olabilir mi?
faruk212 Decapat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 519 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #2 Veysel.exe dedi: Game Jolt'tan Bad Time Trio indirecektim fakat oyun exe uzantılı. Genelde fan yapımı oyunlar exe olmazlar. Bu virüs olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bunu ne sen ne de biz bilebiliriz. Ancak AVler anlar o yüzden exe dosyasını bir AV ile taratın ya da virüstotal sonucunu paylaşın Artı 0 Eksi
Veysel.exe dedi: Game Jolt'tan Bad Time Trio indirecektim fakat oyun exe uzantılı. Genelde fan yapımı oyunlar exe olmazlar. Bu virüs olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bunu ne sen ne de biz bilebiliriz. Ancak AVler anlar o yüzden exe dosyasını bir AV ile taratın ya da virüstotal sonucunu paylaşın
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 14 Kasım 2021 #3 Hayır değil. Artı 0 Eksi