Gamekay MK61 Kronik Sorunlu mu?

WaIter White

Decapat
Makaleler
1
Klayveyi 8 Şubat tarihinde sipariş verdim. Henüz elime geçmedi. Adını Youtube'de aratınca önüme bir video çıktı. Linkini aşağıya bırakıyorum. Sizce bu klavye kronik sorunlu olabilir mi? Riske girmeyip iade mi etmeliyim yoksa kutuyu açtıktan sonra iade etme hakkım var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İade hakkın var. Videoya çekersen açarken kutuyu işin daha kolay olur. Kalsın, güzel klavyedir.
Tasarımı ve diğer özelliklerini beğeniyorum. İade etmekle uğraşıp GK61 falanda almak istemiyorum. Umarım kronik bir sorunu yoktur.

@Samotne Ciasteczka

Sorunsuz klavye yok herhalde :).

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Bana daha yeni geldi bangooddan hiçbir sıkıntı yaşamadım gamakay mk61 ile.
Muhtemelen kullanıcının şansına bozuk bir klavye gelmiş veya kendisi bozup izlenme için video çekmiş.

Anne 2 Pro veya Geek GK61 gibi bilindik klavyelerde bile bozuldu başlığıyla atılmış bir ton video var.

Neyse, umarım problem çıkmada kullanırız.

Son düzenleme:
Ürünün kronik sorunlu olması için iade oranının belli bir yüzdeyi geçmesi lazım. Kaldı ki daha ürünün incelemeleri bile yeni çıkıyor.

Arkadaşa denk gelmiştir. Ya da satın alan kişide bir sorun olmuş olabilir. Her şeyi buna bağlamamak lazım.

Ayrıca başka alacağınız bir klavyede risk olmayacak diye bir şey yok. O da bozuk gelebilir.

Diyelim ki bu klavyeyi 10 kişi satın aldı. 9'u sorun yaşamadı ama 1 kişi sorun yaşadı. Sorun yaşamayan 9 kişi "Ben bu klavyeyi aldım ve sorun yaşamadım." diye video çeker mi? Çekmez. Ama sorun yaşayan 1 kişi çeker. Umarım anlatabilmişimdir.

@WaIter White klavyenin stablizatörleri çok iyi durmuyor, bayağı rattle var. Band aid ve lubing yapmak gerek.

@hadwiger aşağıya bıraktığım videodaki adımları yapacağım o zaman. Ekstradan ne almam gerekecek? Bir de Geek GK61 alırsam band aid ve lubing yapmam gerekecek mi?

Ben de klavye arayışındaydım. Gözüme güzel gözüktü. Ben de alacağım galiba.
Gelince incelemesini yapacağım hocam. Sizi de etiketlerim.

Son düzenleme:
@hadwiger aşağıya bıraktığım videodaki adımları yapacağım o zaman. Ekstradan ne almam gerekecek? Bir de Geek GK61 alırsam band aid ve lubing yapmam gerekecek mi?

Gelince incelemesini yapacağım hocam. Sizi etiketlerim.

Hangi klavyeyi alırsanız alın band aid yapmanız gerekir. Ama şart değil, klavye herhangi bir zararı yok. Sadece o rahatsız edici sesi gidermek için yapılıyor. Zira lubing de öyle.

Stabilizatörleri yağlamak için gres yağı alabilirsiniz. Linktekini alın ama.

Switchler için Krytox g205, switch yayları için de Krytox g105 almanız gerekiyor. Yalnız, bu ürünleri Türkiye'de temin etmek zor ve doğru düzgün bir alternatifleri yok. Test edilmemiş bir ürün ile lubing yapmayın, pişman olursunuz.

Stabilizatörleri sabitlemek için ince bir çift taraflı bant ya da yara bandı kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı