Gamekstra Ürün İade Talebi

Makaleler
2
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524409729
3 gün önce Rival 100 fare aldım, üründen memnun kalmadığım için iade talebi istedim lakin kaymakamlıktan bir şey talep etmemi istediler. Dediklerini yapmak zorunda mıyım? Yoksa açılmış ürünü direk iade etme hakkım var mı?

Nereden alırsanız alın koşulsuz iade hakkınız var. Kanunları ve haklarınızı okuyun. 15 gün içerisinde hiçbir sebep belirtmeden istediğiniz seçeneği kullanabilirsiniz. İşin üstüne düşün, değiştirmek zorundalar. Yokuşa sürerlerse son çare Tüketici Hakem Heyeti.
İnternetten alışveriş için de geçerli mi?

Bugün arayacağım ve iade hakkımın olduğunu belirteceğim, sonucu söylerim.

Bugün tekrar konuştum ve benden kaymakamlığa gidip iade talebi ile ilgili bir kağıt çıkarmamı istediler, hafta içi gidip iade edeceğim.

Bugün arayacağım ve iade hakkımın olduğunu belirteceğim, sonucu söylerim.

Bugün tekrar konuştum ve benden kaymakamlığa gidip iade talebi ile ilgili bir kağıt çıkarmamı istediler, hafta içi gidip iade edeceğim.

Yokuş yapmışlar. Vakti zamanında Hepsiburada üstünden aldığım bir ürünün iadesinde aynısını bana da yapmışlardı. HB'yi arayınca mecburen ürünü geri almışlardı.

Yokuş yapmışlar. Vakti zamanında Hepsiburada üstünden aldığım bir ürünün iadesinde aynısını bana da yapmışlardı. HB'yi arayınca mecburen ürünü geri almışlardı.
HB vb. büyük firmadan almış olsaydın bu sorunu yaşamazdın dediler banada, haklılarmış.

Birisi beni net şekilde aydınlatabilir mi çünkü şu an aklım iyice bulandı. Daha önce farklı bir konuda iade yapılamayacağını, ürünün alınıp keyfi iade edilemeyeceğini, sebep olarak da kim açılmış ürünü iade alsın demişlerdi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı