Sormuş olduğum soru sistem özelliklerime göre hangisini yapmam gerektiğiydi. Lütfen bilginiz dahilinde yorum yapın.Her ne kadar pc olmasada konu bilgim hakkımda sistem özelliklerinize gore yapın
Sonra 3 FPS ile adam öldürmeye çalışırım artıkOtomatik, tikler aynı kalsın, bellek işlemci otomatik kenar yumuşatma aşırı. Oyun kalitesi HD ve 4 k olsun.
Eksik yazmışım konu hakkında bilgim yok bir videoda görmüştüm sitem özelliklerine göre yapın denmisti jusura bakmayınSormuş olduğum soru sistem özelliklerime göre hangisini yapmam gerektiğiydi. Lütfen bilginiz dahilinde yorum yapın.
Sonra 3 FPS ile adam öldürmeye çalışırım artık![]()
Sormuş olduğum soru sistem özelliklerime göre hangisini yapmam gerektiğiydi. Lütfen bilginiz dahilinde yorum yapın.
Sonra 3 FPS ile adam öldürmeye çalışırım artık.
Aslında doğru diyorsun ekran kartını ne kadar çalıştırırsam o kadar iyi ama oyun nedense işlemcide kullanıyor bunu bir türlü anlayamadım.Ne yaparsan yap oyun kasıyor yükü grafik kartına at işlemci soluk alsın bu yüzden grafiklere abanmak gerek dene karar senin.
Ne yaparsan yap oyun kasıyor yükü grafik kartına at işlemci soluk alsın bu yüzden grafiklere abanmak gerek dene karar senin.
Hocam şimdi emülatörün islemcinin 1 çekirdeğinini kullansa mı daha iyi yoksa daha fazla çekirdekmi kullansa daha iyi.
Arkadaşlar 1650S ekran kartım ve R5 1600 işlemcim var. Aşağıdaki ayarları nasıl yaparsam takılmadan oynayabilirim?
Eki Görüntüle 1817163
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.