Aslında doğru diyorsun ekran kartını ne kadar çalıştırırsam o kadar iyi ama oyun nedense işlemcide kullanıyor bunu bir türlü anlayamadım.
O ayar Laptop kullanıcıları için diye biliyorum. Harici ekran kartına öncelik tanıyor.Ayrık grafiklerin öncelikli olarak kullan neden kapalı?
Hocam, PC de gereksiz CPU ve RAM tüketen uygulamalari kapatmadan oradaki ayarlar pek işe yaramaz, önerim GameLoop iç ayarlarindan pil optimizasyonu nda oyunu optimize etme, konumu kapat, gelişmiş seceneklerden animasyonlari kapatma ama en düşüğe cek. Aygıt yönetici (sistem aygitlari) yüksek duyarlikik olay süreölçeri sil, Windows gereksiz hizmetleri kapat, görev zamanlayicisindan telemetry hizmetlerini durdur.
TamamSenin dedikleri, nde bir işe yaramaz boş şeyler onlar.
Senin dedikleri, nde bir işe yaramaz boş şeyler onlar.
Denedim hocam denedim denemesem neyse.
Hocam, PC de gereksiz CPU ve RAM tüketen uygulamalari kapatmadan oradaki ayarlar pek işe yaramaz, önerim GameLoop iç ayarlarindan pil optimizasyonu nda oyunu optimize etme, konumu kapat, gelişmiş seceneklerden animasyonlari kapatma ama en düşüğe cek. Aygıt yönetici (sistem aygitlari) yüksek duyarlikik olay süreölçeri sil, Windows gereksiz hizmetleri kapat, görev zamanlayicisindan telemetry hizmetlerini durdur.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.