GameLoop emülatör ayarları nasıl yapılmalı?

Learnof

Hectopat
Yer
Detroit
Arkadaşlar 1650S ekran kartım ve R5 1600 işlemcim var. Aşağıdaki ayarları nasıl yaparsam takılmadan oynayabilirim?

1686519776152.png

Aslında doğru diyorsun ekran kartını ne kadar çalıştırırsam o kadar iyi ama oyun nedense işlemcide kullanıyor bunu bir türlü anlayamadım.

İşlemciyi ön planda tutar OpenGL burayı ekteki gibi yap sistem keskinlik ayarı kapatabilirsin model ayarlarından ASUS ROG 2'yi seç oyun ayarları kısmından FHD'ya da QHD seç alt kısımdan akıcı ya da HD sistemine göre ve monitörün 60Hz ise 60 FPS'i 144Hz ve üstüyse 90'ı seç sırf seni yanlış yönlendiriyorlar diye üye oldum yoksa buraya bir daha kaydolmazdım ama neyse bu arada ful tdm HS atmak istiyorsan tablet modu yapmalısın bn ful HS atıyorum 3HS
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oynamak istersen ID: 5887745833

Dosya Ekleri

• Screen Shot 12.06.2023 at 01.01.png
    Screen Shot 12.06.2023 at 01.01.png
    483,3 KB · Görüntüleme: 138
Hocam, PC de gereksiz cpu ve ram tüketen uygulamalari kapatmadan ordaki ayarlar pek işe yaramaz,önerim gameloop iç ayarlarindan pil optimizasyonu nda oyunu optimize etme,Konumu kapat, gelişmiş seceneklerden animasyonlari kapatma ama en düşüğe cek. Aygıt yönetici (sistem aygitlari) yüksek duyarlikik olay süreölçeri sil ,windows gereksiz hizmetleri kapat, görev zamanlayicisindan telemetry hizmetlerini durdur

Hocam, PC de gereksiz CPU ve RAM tüketen uygulamalari kapatmadan oradaki ayarlar pek işe yaramaz, önerim GameLoop iç ayarlarindan pil optimizasyonu nda oyunu optimize etme, konumu kapat, gelişmiş seceneklerden animasyonlari kapatma ama en düşüğe cek. Aygıt yönetici (sistem aygitlari) yüksek duyarlikik olay süreölçeri sil, Windows gereksiz hizmetleri kapat, görev zamanlayicisindan telemetry hizmetlerini durdur.

Senin dedikleri, nde bir işe yaramaz boş şeyler onlar.

Son düzenleme:
Hocam, PC de gereksiz CPU ve RAM tüketen uygulamalari kapatmadan oradaki ayarlar pek işe yaramaz, önerim GameLoop iç ayarlarindan pil optimizasyonu nda oyunu optimize etme, konumu kapat, gelişmiş seceneklerden animasyonlari kapatma ama en düşüğe cek. Aygıt yönetici (sistem aygitlari) yüksek duyarlikik olay süreölçeri sil, Windows gereksiz hizmetleri kapat, görev zamanlayicisindan telemetry hizmetlerini durdur.

Bu arkadaşın dedikleri faydalı olur.

Arkadaşlar deneyimlerime göre DirectX işlemcimi çok kullanıp ekran kartını %2 - %3 seviyelerinde çalıştırırken OpenGL ekran kartımı %80 - %100 arasında çalıştırarak performans veriyor. Yükün ekran kartında olması benim için daha iyi. Bu herkeste farklı sonuç gösteriyormuş bunun için denemeniz lazım. Fakat oyun içinde Akıcı 90 mı yoksa Akıcı aşırı mı kullansam karar veremiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı