GameLoop emulator ayarları

Sisteminizi belirtir misiniz?

1605972768459.png

İşte sosyal kurallarının 22. maddesi:

22. İmzadaki sistem veya sistem özelliklerinde bulunan sistem diyerek sistemi konuda belirtmemek ceza nedenidir. İmzanızda ve sistem özelliklerinde bulunan sisteminiz değişebilir. Her soruda sisteminizi yazmak zorundasınız. Benzer şekilde imzalara ve sistem özellikleri kutucuğu referans gösterilemez.

Sistemi değişmiş olabilir. Ayrıca eğer imzasındaki sisteme göre ayar önerirsem konuya sonradan gelen birisi neye göre ayar önerdiğimi bilemeyecek.

Call of Duty Mobile için güncel kasmayan emulator ayarları paylaşabilecek var mı?

Ayrıca eğer GameLoop ayarlarınızı ekran görüntüsü alıp paylaşırsanız değiştirmeniz gerekenleri rahatça söyleyebilirim.
Şu anda emulator bende yüklü değil ve yüklemeyi de düşünmüyorum.

İlk SS için:

- En son Call of Duty Mobile'de OpenGL ile render problemleri yaşamıştım. DirectX'de çekmenizi öneriyorum. Eğer FPS'de problem yaşarsanız otomatiği, en son çare olarak OpenGL'i deneyin.

- Eğer oyunda yırtılma olmuyorsa dikey senkronizasyonu kapatabilirsiniz.

- İşlemciniz 6 çekirdek. Bu durumda çekirdeğinizi 6 olarak ayarlayın.

İkinci SS için:

Çözünürlük ve DPI kalabilir.

Ses ayarı zaten tamamen size göre.

Ekstra bilgi: DPI, mouse DPI'ınız değil "dots per inch" her inç başına düşen nokta sayısıdır. Oyun bulanık gözüküyorsa yükseltebilirsiniz.

Son SS için:
Eğer kasma problemi yaşamıyorsanız 720p yapmanıza gerek yok. Zaten emulatorlerde optimizasyon sorunu yaşamanız kaçınılmaz. Ayrıca 720P'de oynamak istiyorsanız ikinci ekran görüntüsündeki çözünürlük ayarını 1280x720 yapınız.

Oyun kalitesi akıcıda kalabilir.

Eğer işinize yaradıysa çözüm olarak raporlamayı unutmayınız.

İşlemci ayarlarında 1-2-4-8 var 4 seçtim diğer ayarları da dediğiniz gibi yaptım.
OpenGL en akıcı seçenek oldu diğerlerinde kasma oldu öyle yaptım yardımınız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı