GameLoop kullanmayın, kullandırtmayın!

Yükek ihtimalle yetmeyecektir ama denemekte fayda var. Düşük performans alırsanız GameLoop denemeyin bile yine aynı sonucu alırsınız.
Bir kez Gameloop denemiştim biraz akıcıydı ama yine arada kasıyordu.
Yükek ihtimalle yetmeyecektir ama denemekte fayda var. Düşük performans alırsanız GameLoop denemeyin bile yine aynı sonucu alırsınız.
Çekirdek sayısını 4 e çekersem bir şey olur mu?
Intel® Core™ i5-2450M İşlemci (3M Önbellek, 3,10 GHz'e kadar işlemci hızı) Ürün Teknik Özellikleri işlemcim.
@bir2bir3bir4 Hocam bakar mısınız?

Son düzenleme:
Bende sorun yok?
Hatta bana göre en iyi emülatörlerin başında geliyor 2 GB RAM ile kasmadan PUBG keyfi çıkarıyorum daha ne olsun? 😍

Reddit'te birkaç şey görmüştüm GameLoop ile ilgili, ne kadar doğru bilmiyorum ama miner ve trojan olduğunu söylüyorlardı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GameLoop virüsse Valorant ve LoL'de virüstür çünkü aynı firma.

Uzun süre GameLoop kullandım, çıldırdım. Yahu bir yazılım bu kadar mı kötü olur? Koskoca Tencent'in yaptığı yazılıma bir bakın. Tuşlar oraya buraya kayıyor, arayüz zaten berbat. PC'yi kastırmaya başlıyor durduk yere. Bir ara mavi ekran verdiriyordu. Hiç mavi ekran vermeyen PC GameLoop'tayken 3-4 kez mavi ekran verdi. Allah'a şükür ki sonra düzelttiler. Bilgisayarı aşırı ısındırıyor. PUBG Mobile'dan başka oyunlar çok sıkıntı çıkarıyor. Yazılım doğru dürüst Türkçe değil. Bunlardan başka yaşadığım yüzlerce sorun yazabilirim. Kısacası hayatımda bu kadar kötü bir yazılım görmedim. O kadar hatalı ki, sanki virüs gibi bilgisayarı kastırıyor, bir acayipleştiriyor. Kullanmayın kullandırtmayın. BlueStacks bundan 10000 kat daha iyidir.

Son düzenleme:
Tencent Gaming Riot Games'in sahibi?????
İşte bende bu yüzden bunu dedim dalga geçme amacım yoktu yanlış anlaşıldım sanırsam.Virüslü diyen diğer arkadaşlar için Bruh moment olduğunu söyledim. 😂

Tencent'in PUBG Mobile ile ilgili attığı her adım gibi bunun da sağlam bir temeli yok.

PUBG Mobile kitlesinin çoğu önüne geleni hemen tüketmek gibi hızlı bir dinamiğe sahip olduğundan, Tencent'in oyunla ilgili çıkardığı neyi varsa da alelacele ve eksik çıkıyor. El atmadıkları yer kalmadığı gibi 20. sezona ne ara geldiler onu da anlamış değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı