GameLoop kullanmayın, kullandırtmayın!

Peki yüklersek ne gibi sıkıntılar ile karşılaşırız?

Bizi o kadar Google falan da izliyor ben yalnızca Çin tarafından baktım olaya. Son yıllarda bayağı büyüdüler ve yayıldılar eskiden Batı'nın tekelindeydi işler. Bir şey olacağından değil ama en azından Batı kanadında Mark Zuckerberg'i mahkemede oturtup ne iş diyebiliyorlar, Google ceza falan yiyor ama Çin'de direkt devlet körüklediğinden veri ihlali olsa kimse hesap da soramaz.

Bizi o kadar Google falan da izliyor ben yalnızca Çin tarafından baktım olaya. Son yıllarda bayağı büyüdüler ve yayıldılar eskiden Batı'nın tekelindeydi işler. Bir şey olacağından değil ama en azından Batı kanadında Mark Zuckerberg'i mahkemede oturtup ne iş diyebiliyorlar, Google ceza falan yiyor ama Çin'de direkt devlet körüklediğinden veri ihlali olsa kimse hesap da soramaz.
Demek istediğim bunlar bizim kameramıza, mikrofonumuza veya bilgilerimize erişebilir mi? Erişir mi?

Onunla uğraşmazlar. Daha çok tarayıcılarla işleri olur onların reklam amaçlı, kameranı açıp ne yapacak koca firma.
Bir kanalda görmüştüm Google bizi dinleyip konuşmalarımızla ilgili reklam çıkarıyormuş.
@fatihylmzz Hocam sileceğiniz zaman buraya yazarsanız sevinirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı