GameLoop'u yeni indirdim oyun indirmeye çalışınca motor indirmesi bekleniyor diyor ama 1 saat geçmesine rağmen %0 da kalıyor bir de mağazaya tıklayınca "üzgünüz sayfada sorun oluştu" hatası alıyorum bir çözümü var mıdır?
GameLoop'u yeni indirdim oyun indirmeye çalışınca motor indirmesi bekleniyor diyor ama 1 saat geçmesine rağmen %0 da kalıyor bir de mağazaya tıklayınca "üzgünüz sayfada sorun oluştu" hatası alıyorum bir çözümü var mıdır?
evet açıkSanallıştırma açık mı?
Bunları dene, düzelmezse GameLoop'un destek sayfasına bakarsın ya da YouTube'da rehber videolar var. Kolay gelsin!
- GameLoop'u Onar: bilgisayarda “Uninstall GameLoop” diye bir uygulama var, oradan “Tamir Et” seçeneğini seç, bazen işe yarıyor ve sanallaştırmanın açık olduğuna emin ol.
- Yönetici Olarak Çalıştır: GameLoop simgesine sağ tıkla, “Yönetici olarak çalıştır” de. Yetki sorunları varsa düzeltebilir.
- Antivirüs ve Güvenlik Duvarını Kapat: Antivirüsü ve güvenlik duvarını geçici olarak kapat, sonra GameLoop'u açmayı dene.
- Kaldır ve Yeniden Yükle: GameLoop'u tamamen kaldırıp resmi sitesinden en güncel sürümünü indir ve yükle.
- Grafik Ayarlarını Değiştir: GameLoop'un ayarlarına gir, “Motor” sekmesinden DirectX ve OpenGL arasında geçiş yapmayı dene. Grafik modları uyumsuz olabilir.
- Temp Dosyalarını Temizle: GameLoop'un kurulu olduğu yerdeki “Temp” klasörünü temizle. Bu bazen takılmaları düzeltiyor.
![]()
32 bitGameLoop'un kac bit?
32 Bit.
https://www.mediafire.com/file/i2e0zo4mfbtie1k/GAMELOOP+FULL+CLEAN+32bit(1).bat/file bunu calistirin ve tekrardan yukleyin.
İşe yaramadı hocam.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.