GameLoop oyunları açılmıyor

Can emre

Decapat
Daha fazla  
i7 9700K, MSI Z390 anakart, 16 GB RAM ve GTX 1650 ekran kartım var. PUBG Mobile kuruyorum ama oyunlarım sekmesi açılmıyor. Hiçbir oyuna giremiyor. M indirmiyor da oyunları. Hem betayı denedim hem normal 60 FPS sürümünü. Hatta bir cok siteden araştırdım, işlem yapmaya başladım, bu defa Windows zarar gördü, sürekli mavi ekran hatası almaya başladım. Butun driverlar yüklü.
2 gündür oyuna girmeye çalışıyorum. Yarım edebilirseniz çok sevinirim.

i7 9700K, MSI Z390 anakart, 16 GB RAM ve GTX 1650 ekran kartım var. PUBG Mobile kuruyorum ama oyunlarım sekmesi açılmıyor. Hiçbir oyuna giremiyor. M indirmiyor da oyunları. Hem betayı denedim hem normal 60 FPS sürümünü. Hatta bir cok siteden araştırdım, işlem yapmaya başladım, bu defa Windows zarar gördü, sürekli mavi ekran hatası almaya başladım. Butun driverlar yüklü.
2 gündür oyuna girmeye çalışıyorum. Yarım edebilirseniz çok sevinirim.

Görsel atar mısınız ne tür bir hata öğrenelim.

Böyle bir hata alıyorum.

Dosya Ekleri

• DB32BEFF-71DD-474E-BA2C-AA79313C1996.jpeg
    DB32BEFF-71DD-474E-BA2C-AA79313C1996.jpeg
    72,4 KB · Görüntüleme: 52
GameLoop'u silip tekrar yüklemeyi denedinizmi.
En az 50 defa denedim Windows zarar gördü bugun tekrar Windows 10 pro kurdum sonuç hala aynı hatta söyle bir durum da var arkadaşımin PC den sildik PUBG mobile tekrar yüklemeye çalıştık aynı sorun onda da oldu. Biraz kurcalayınca mavi ekran veriyor cok can sıkıcı.

En az 50 defa denedim Windows zarar gördü bugun tekrar Windows 10 Pro kurdum sonuç hala aynı hatta söyle bir durum da var arkadaşımin PC'den sildik PUBG Mobile tekrar yüklemeye çalıştık aynı sorun onda da oldu. Biraz kurcalayınca mavi ekran veriyor cok can sıkıcı.

İnternette arattım hiçbir şey bulmadı sanırım çok nadir bir hata ingilizceye çeviriside:

üzgünüm hiçbir sonuç bulunamadı.​

Aklıma geldide BlueStacks dener misin GameLoop yerine oradanda oynayabilirsin sisteminde çok iyi zaten kasmada olmaz hem BlueStacks daha gelişmiş.

Aslında bende düşündüm uc falan yüklediğim de blueStacks den giriyorum. Ama grafik ayarları falan nasıl yapılıyor pek bilmiyorum 90 fps modu falan var mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı