Mysterious123 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 129 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #1 Merhaba. GameLoop kullanarak PUBG Mobile'i emülatör olarak oynuyorum. Ama masaüstüne kısayol eklenmiyor. Eğer eklemeyi biliyorsanız ve bana söylerseniz çok sevinirim
Merhaba. GameLoop kullanarak PUBG Mobile'i emülatör olarak oynuyorum. Ama masaüstüne kısayol eklenmiyor. Eğer eklemeyi biliyorsanız ve bana söylerseniz çok sevinirim
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #2 Gameloop'a girmeden PUBG'ye girmek mi? Gameloop'un olduğu dizinde AndroidEmilator.exe var. Artı 0 Eksi
KS KS Mysterious123 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 129 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #3 iloveichigo dedi: GameLoop'a girmeden PUBG'ye girmek mi? GameLoop'un olduğu dizinde AndroidEmilator.exe var. Genişletmek için tıkla... Azıcık daha açık konuşsanda bende anlasam ha? Artı 0 Eksi
iloveichigo dedi: GameLoop'a girmeden PUBG'ye girmek mi? GameLoop'un olduğu dizinde AndroidEmilator.exe var. Genişletmek için tıkla... Azıcık daha açık konuşsanda bende anlasam ha?