GameLoop PUBG Mobile takılıyor

muratpapyon

Femtopat
Daha fazla  
GameLoop PUBG Mobile PC sürümünde 60 FPS alıyorum. Kasma yok fakat ping varmış gibi sürekli bir takılma oluyor. TeamViewer ile bana yardımcı olabilecek biri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla kardeşim sistemim benim de rtx 2060 ryzen 5 2600 oyunu sildim kalıntılarını regeditden her şeyini. Sonra program fıles yerine x86'ya yükledim. Ayarlarını yaptım oyun akıyor ara sıra takılıyor ama onlara da göz yummak gerekli. Çünki telefondaki oyunu bilgisayarda oynuyorsun emülatör sıkıntıları vesaire normal yani. Ama şuna da canım sıkılıyor. Adam rx 570 ile video çekiyor atmış youtube i5 4. nesil işlemci adamda sıfır takılma sıfır kasma. Anlamıyorum yani.

Valla kardeşim sistemim benim de rtx 2060 ryzen 5 2600 oyunu sildim kalıntılarını regeditden her şeyini. Sonra program fıles yerine x86'ya yükledim. Ayarlarını yaptım oyun akıyor ara sıra takılıyor ama onlara da göz yummak gerekli. Çünki telefondaki oyunu bilgisayarda oynuyorsun emülatör sıkıntıları vesaire normal yani. Ama şuna da canım sıkılıyor. Adam rx 570 ile video çekiyor atmış youtube i5 4. nesil işlemci adamda sıfır takılma sıfır kasma. Anlamıyorum yani.
Evet 1050 Ti ekran kartı ile bile Ultra ayarlarda gram kasmadan çok akıcı oynuyorlar ama nedense herkeste kasıyor bu oyun.

Evet 1050 Ti ekran kartı ile bile Ultra ayarlarda gram kasmadan çok akıcı oynuyorlar ama nedense herkeste kasıyor bu oyun.
Kardeşim benim dalga geçmene gerek yok bir. Çok tanık oldum ben. Bilip bilmeden konuşma istersen. Gtx 750 ti r5 2600 işlemci ekran kartı 16 gb ram hdr oynuyor adam akıcı bir şekilde. Aynı şekil rtx 2060 twitch yayıncısı var tanıdığım oda akıcı başka bir youtube kanalından r5 2600'den düşük işlemci ve adını unuttum yine çok güçlü olmayan bir ekran kartı var. Onda da akıcı oynuyor. Ama nedense bizde kasıyor?

Kardeşim benim dalga geçmene gerek yok bir. Çok tanık oldum ben. Bilip bilmeden konuşma istersen. GTX 750 Ti R5 2600 işlemci ekran kartı 16 GB RAM HDR oynuyor adam akıcı bir şekilde. Aynı şekil RTX 2060 Twitch yayıncısı var tanıdığım oda akıcı başka bir YouTube kanalından R5 2600'den düşük işlemci ve adını unuttum yine çok güçlü olmayan bir ekran kartı var. Onda da akıcı oynuyor. Ama nedense bizde kasıyor?

Yanlış anladın dostum amacım dalga geçmek değildi. Ben YouTube'da 1050 Ti test videosu falan izlerken emülatörde dropsuz bir şekilde oynayanlar var. Fakat nasıl bir ayar ya da bir şeyler uyguluyorlarsa onlarda kasmıyor. Fakat 2-3 tanışta GTX 1050 Ti ekran kartı var hepsinde de fena drop girerek oynuyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı