GameLoop sistemimi kilitliyor

364809

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, GameLoop'a girince sistem kitleniyor her şey donuyor. mouse hareket ediyor. Kasa üstündeki HDD LED sürekli açık halde oluyor, sistem donuyor. Nasıl çözebilirim?
-FX4100.
-GT 740 DDR5.
-N68cgsfx anakart.
-4 GB 1600MHz RAM.
Yazma okuma hızı son derece düşük olan 3 farklı harddisk.

Hocam 3 gündür hata vermedi işlemci ayarları ile BIOS üstünden hafif oynadım yine aynı hatayı verdi eski haline geri getirdim hala devam ediyor olay gorutuluyecisine bile giremedim için oradan kayıt atamıyorum PC'yi yeniden açıp olay görüntüleyicisinde sadece kernel hatası olduğu gözüküyor.
-Bana biraz ısı gibi geldi FX 4100 sistemde CPU dipte 25 derece gösteriyor ama CPU tin oyunlarda 80 derece oluyor bu yüzden turbo core teknolojisini kapatıp yeniden demiyorum şuan
-Evet Turbo Core kapatınca sıkıntısız açıldı şimdi Sorun ısıdan mi yoksa turbo coredenmi olup olmadığını anlamak için turboyu kapatıp işlemciyi turbo hızına oc edeceğim
-Hocam sorun Turbo Core da Turbo hızı olan 3.8 GHz de de sıkıntı olmuyor ama Turbo neden sıkıntı çıkarabilir ki neyse hocam teşekkür ederim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı