GameLoop ve BlueStacks için 4 GB RAM NVIDIA 820M GeForce ekran kartı yeterli midir?
BlueStacks 2-3 GB filan yiyor, emin olabilirsin. Windows'a zaten 4 GB doğru düzgün yetmiyor.GameLoop ve BlueStacks için 4 GB RAM NVIDIA 820M GeForce ekran kartı yeterli midir?
O kadarda değil hocam ets 2 yi 4gb ramle orta ayarlarda 45 fps oynuyorum4 GB RAM web de sörf yapmak için bile yeterli değil.
Bluestacksın 4. versiyonunu kullanabilirsiniz 5 denemeyin bile 8 gb ram da bile kasıyordu ve gameloop,ldplayer kullanabilirsiniz hocam.GameLoop ve BlueStacks için 4 GB RAM NVIDIA 820M GeForce ekran kartı yeterli midir?
MEmu nasıl hocamBluestacksın 4. versiyonunu kullanabilirsiniz 5 denemeyin bile 8 gb ram da bile kasıyordu ve gameloop,ldplayer kullanabilirsiniz hocam.
MEmu nasıl hocam
Hocam bu arada ben bluestacksın 2.0 versiyonunu kullanıyorum android 4.4.2 alıyor 2 gb ramle akıcı bir şekilde minecraft,granny gibi oyunları oynayabiliyorum.MEmu nasıl hocam
Ama full düşük ayarlarda.MEmu nasıl hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.