Rehber GameLoop'ta PUBGM 120 FPS yapma

Yine de 30 FPS alan bir cihazın 120 FPS almasını beklemek saçma olur.

Hocam, benim sistemim 120 FPS'i oynatabiliyor. Normalde sabit 90 FPS ile oynuyordum, bu 120 FPS'yi yaptıktan sonra elbette az biraz etkisini gördüm.

Sanki her cihaz 120 FPS alır gibi bir konu açmak kadar saçma olmasa da saçma evet.

Bence sizin 30 FPS'e zar zor ulaşan bir cihazınız varken 120 FPS'i oynatabileceğini sanmanız daha saçma.

Ben öyle bir şey demedim sadece kendimden ben yine 30 FPS alacağım dedim ve zaten oynamıyorum sizin böyle bir konu açıp her cihaz olacak gibi göstermenize karşı dedim.

Ben öyle bir şey demedim sadece kendimden ben yine 30 FPS alacağım dedim ve zaten oynamıyorum sizin böyle bir konu açıp her cihaz olacak gibi göstermenize karşı dedim.
Çok merak ettim, "her cihazda olacak" cümlesini nasıl buldunuz? Ben tekrar mesajıma baktım da gerçekten böyle bir cümle çıkarmanızı çok saçma buldum.

"Her cihazda olacak" cümlesi nerede?
Ayrıca düşünme yeteneğine sahipseniz "her cihazda olmayacak" cümlesinin ne kadar saçma bir cümle olduğunu anlardınız. Kime göre, neye göre her cihazda olmayacak.

Bildiğiniz üzere yakın zamanda PUBG Mobile'ye gelen 3.2 güncellemesiyle birlikte artık 120 FPS mümkün, ancak bazı sistemlerde

Hangi bazı? 4090 olan bazı mı yoksa GT210 olan bazımı bunu açmanız lazım.

Bildiğiniz üzere yakın zamanda PUBG Mobile'ye gelen 3.2 güncellemesiyle birlikte artık 120 FPS mümkün, ancak bazı sistemlerde

Hangi bazı? 4090 olan bazı mı yoksa GT210 olan bazımı bunu açmanız lazım.
120 FPS olmayan cihazlar için kullandığım kelime, ancak merak etmeyin. Herkes sizin gibi düşüncesiz değil. İnsanlar okuyup, okuduğunu anlayabiliyor. Siz o cihazla 120 FPS alacağınıza kendinizi inandırmışsınız, bu da ne kadar bilgisiz olduğunuzu ortaya çıkarıyor. Hadi hocam hadi, lütfen bilginiz olmayan konulara mesaj atmayın, inanın bana kendinizi rezil ediyorsunuz.

120 FPS olmayan cihazlar için kullandığım kelime, ancak merak etmeyin. Herkes sizin gibi düşüncesiz değil. İnsanlar okuyup, okuduğunu anlayabiliyor. Siz o cihazla 120 FPS alacağınıza kendinizi inandırmışsınız, bu da ne kadar bilgisiz olduğunuzu ortaya çıkarıyor. Hadi hocam hadi, lütfen bilginiz olmayan konulara mesaj atmayın, inanın bana kendinizi rezil ediyorsunuz.

Hayır ben 120 FPS almayacağımı biliyordum ve ben 30 FPS alırım siz neden her bilgisayar 120 FPS alacak gibi bir algı yaptınız? Onun dışında belki ben biliyorum olmayacağını bilmeyen bir çocuk görüp yapsa hayal kırıklığına uğramazmı küçük detaylara dikkat edin lütfen ve konuyu kapatalım.

Hayır ben 120 FPS almayacağımı biliyordum ve ben 30 FPS alırım siz neden her bilgisayar 120 FPS alacak gibi bir algı yaptınız? Onun dışında belki ben biliyorum olmayacağını bilmeyen bir çocuk görüp yapsa hayal kırıklığına uğramazmı küçük detaylara dikkat edin lütfen ve konuyu kapatalım.
Senin gibisini ilk defa gördüm forumda :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı